Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 14 decembrie 2023. Ce a vorbit Adrian despre Sergiu cât timp a fost în afara casei

În ediția Mireasa din 13 decembrie 2023, doamna Nadia a afirmat că Adrian a discutat pe Tiktok despre Sergiu. Simona Gherghe a făcut apel la telespectatori să trimită înregistrarea și totul a fost difuzat în emisiunea de joi, 14.12.

Mireasa sezonul 8, 14 decembrie 2023. Ce a vorbit Adrian despre Sergiu cât timp a fost în afara casei Galerie
În ediția Mireasa din 13 decembrie 2023, doamna Nadia a afirmat că Adrian a discutat pe Tiktok despre Sergiu. Simona Gherghe a făcut apel la telespectatori să trimită înregistrarea și totul a fost difuzat în emisiuna de joi, 14.12. | Antena 1

În afara casei, Adrian a avut o sesiune de live cu fanii lui. Acesta a discutat despre Sergiu și a râs la glumele despre fostul coleg de competiție.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 13 decembrie 2023. Sergiu s-a enervat în timpul unui joc și a avut un schimb de replici cu Simona Gherghe

Ce a vorbit Adrian despre Sergiu cât timp a fost în afara casei

Când cineva a semnalat prezența doamnei Nadia pe live, Adrian a zis: ”Noi chiar nu bârfim, spunem ce vedem și ce s-a văzut, de fapt.”

”Părerea mea despre Sergiu i-am spus-o lui în casă. Sfatul meu i l-am spus lui în casă, de acolo știe ce are de făcut”, a afirmat Adrian în timpul live-ului.

Când i s-a spus că le permite participantelor la live să vorbească despre Sergiu, Adrian a zis: ”Ce, vreți să-i iau apărarea lui Sergiu, după ce a zis azi în live, la Mireasa, că toți suntem hiene din casă, când toți am fost lângă ei când era să-l ia bâțu?! Nu mă interesează persoana lui. Nu știu dacă s-a referit la mine, dar cum, mă, să spui că toți sunt hiene, când am fost lângă tine când îți e rău.”

Mai târziu, când se discuta despre leșinul lui Sergiu, iubitul Dariei sublinia: ”Fiecare își joacă cartea, fiecare face cum vrea, cum consideră.”

Sergiu: ”Eu dacă o să fac live pe Tiktok o să vorbesc despre mine, despre relația mea. Atunci când vor intra susținătorii mei să-și dea cu părerea despre alți concurenți din casă, o să evit absolut orice sau o să șterg omul ăla de pe live. O să vorbesc despre mine și relația mea”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Mama Andreei l-a mustrat pe Bogdan, după cele spuse la adresa fiicei sale. Cum a reacționat el

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Ce mai face Yana de la Mireasa și cum mai arată în prezent. Ce imagine a publicat cu ea, la cererea fanilor... Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, portret adorabil de familie. Cât a crescut fiica lor și cum au apărut în mediul onlin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x