Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Bia a plâns după o discuție cu Robert. Doamna Anina a venit la ea,dar lucrurile au degenerat

Bia a plâns după o discuție cu Robert în care i-a reproșat că nu acordă suficientă atenție relației lor. Doamna Anina a venit la ea,dar lucrurile au degenerat. Iată ce a urmat.

robert si bia de la mireasa sezonul 8 Galerie
Bia a plâns după o discuție cu Robert în care i-a reproșat că nu acordă suficientă atenție relației lor. Doamna Anina a venit la ea,dar lucrurile au degenerat. Iată ce a urmat. | Antena 1

Bia simte că Robert nu are sentimente puternice pentru ea. Fata i-a transmis că nu îi acordă suficientă atenție și nu este afectuos, însă răspunsurile lui nu au fost pe placul ei.

Mai târziu, concurenta plângea în brațele lui Madi. ”Uneori nu simte lucrurile pe care eu mi le-aș dori”, i-a mărturisit Bia lui Madi, în timp ce plângea.

”Mi se pare că se clatină foarte mult și aici nu cred că sunt eu de vină”, a mai adăugat ea când Madi i-a zis că într-o relație unul iubește mai mult și probabil ea este cea care are sentimente mult mai intense.

Citește și: Mireasa sezonul 8. După ce mama lui Alex a venit să-l vadă, concurentul a avut parte de o nouă surpriză

Bia a plâns după o discuție cu Robert. Doamna Anina a venit la ea,dar lucrurile au degenerat

Pe terasă a ieșit și doamna Anina. Bia profita de ocazie și discuta despre problemele lor. Mama lui Robert a întrebat de când au început problemele și ce poate face pentru a îi ajuta. ”Robert a ajuns la concluzia că poate eu iubesc mai mult și el poate nu e capabil să-mi ofere mai mult”, i-a mărturisit concurenta.

Doamna Anina crede că Bia are o nevoie excesivă de afecțiune și atenție. Femeia i-a mai spus Biei că ea proiectează problemele cu părinții asupra ei, motiv pentru care nu se înțeleg.

Doamna Anina consideră că Robert gândește la fel și de aceea e posibil să fie rece. Biei nu i-a plăcut ce a auzit, motiv pentru care a încheiat discuția, s-a ridicat și a plecat.

În emisia live din 14 noiembrie 2023, Bia a afirmat că nu dorește să aibă o relația cu doamna Anina: „Nu îmi doresc și nu am nevoie să comunic cu doamna Anina!”.

S-a întâmplat după ce aceasta a făcut noi presupuneri la adresa Biei, susținând că s-a trezit cu o partea a corpului amorțită, lucru care ar indica faptul că tânăra are probleme în relaționarea cu bărbații.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 13 noiembrie 2023. Sancțiunea primită de Liviu și Bogdana la cererea celorlalți concurenți

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8. După ce mama lui Alex a venit să-l vadă, concurentul a avut parte de o nouă surpriză... Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Cum comentează Luiza și Sergiu ce se vorbește despre ei pe grupuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x