Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Cum comentează Luiza și Sergiu ce se vorbește despre ei pe grupuri

Telespectatorii au atras atenția asupra unei apropieri între Luiza și Sergiu în timpul probei Cabinei Telefonice. Iată cum explică ei.

Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Cum comentează Luiza și Sergiu ce se vorbește despre ei pe grupuri Galerie
Telespectatorii au atras atenția asupra unei apropieri între Luiza și Sergiu în timpul probei Cabinei Telefonice. Iată cum explică ei. | Antena 1

Pe grupurile Mireasa, telespectatorii au discutat despre gestul Luizei de a îl susține pe Sergiu în timpul probei Cabina Telefonică. Aceștia nu văd cu ochi buni faptul că, după ce Bogdan a abandonat și a mers la somn, Luiza a rămas până dimineață pentru a îl susține pe Sergiu.

Alții afirmă că nu e în regulă faptul că Sergiu o ia de mână pe Luiza.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Bia a plâns după o discuție cu Robert. Doamna Anina a venit la ea,dar lucrurile au degenerat

Cum comentează Luiza și Sergiu ce se vorbește despre ei pe grupuri

În ediția Mireasa din 14 noiembrie 2023, Luiza și Sergiu au comentat și explicat ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

”Venea Luiza la mine și la Bogdan.”, a zis Sergiu.

”Fiind foarte gălăgie, am stat cu Bogdan și cu Sergiu, pe partea lor. După am dezbătut subiectul lui Sergiu cu Madi și i-am spus, dacă nu simți să faci anumite lucruri, să nu le faci pentru că mai târziu să suferi, cum am făcut și eu. La fel și ea să sufere, pentru că știu că nu a fost nimeni lângă mine să-mi dea un sfat. Sergiu și Madi au fost mereu lângă mine și m-au sfătuit, Sergiu chiar și în legătură cu băieții, Madi la fel. Am stat lângă ei pentru că îmi sunt foarte dragi. Madi nu era, era la somn. Clar nu.”, a spus Luiza.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. După ce mama lui Alex a venit să-l vadă, concurentul a avut parte de o nouă surpriză

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Bia a plâns după o discuție cu Robert. Doamna Anina a venit la ea,dar lucrurile au... Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Ce fată a primit inelul soacrei de la doamna Mirela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x