Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 18 septembrie 2023. Cum au reacționat Bogdana și Liviu după ce fata a intrat în cursa de eliminare

Bogdana și Liviu au fost supărați în urma galei Mireasa, unde fata a intrat în cursă de eliminare cu alina, pentru că se afla pe ultimul loc în clasamentul publicului.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Bogdana și Alina sunt în cursa de eliminare de la Mireasa | Antena 1

Bogdana a ținut să precizeze că ea nu are unde să se ducă dacă iese din casa Mireasa, iar Liviu și-a exprimat intenția de a încălca regulamentul și a ieși din competiție, în cazul în care iubita lui va fi eliminată.

„Dacă iese Bogdana, eu nu o să-mi mai văd rostul în emisiune. O să mă descalific și eu. Ies pe poartă”, a spus Liviu.

Bogdana a răbufnit după ce a intrat la cursa de eliminare la Mireasa

Bogdana s-a declarat enmulțumită în fața mamelor în ceea ce privește clasamentul fetelor:

„Ia opriți-vă puțin din gătit să vedem cine mai e Mireasa Săptămânii? Nu există corectitudine. Și așa e lumea. Și în afara casei Mireasa e la fel. Eu mereu am avut de pierdut pentru că nu am fost falsă. Eu sunt un om foarte bun, dar nu pot să tac. Dacă nu faci pe psihologul cu fiecare în parte, nu ești apreciat. Cred că ar trebui să fie votarea în funcție de cuplu: cine are, cine are potențial să-și facă. Noi nu suntem favorizați pentru că nu vorbim elevat”, a spus Bogdana.

În emisia live de Mireasa de pe 18 septembrie 2023, Bogdana nu a dorit să spună la cine se referea, chiar dacă Simona Gherghe a precizat că părea că replicile ei erau adresate Anei, Mireasa Săptămânii.

Bogdana a spus că a vorbit în general:

„Eu am fost nervoasă pentru că am văzut că nu e totul în funcție de calitățile unei femei într-o căsnicie. Ea trebuie să țină o casă întreagă”, a spus Bogdana.

„Totuși... Nu alegem gospodina săptămânii. Eu zic că nu doar femeia trebuie să facă tot. Dar am zis așa la nervi. Poate și chestia asta deranjează la tine. Că nu ești asumată”, a spus Simona Gherghe.

„La faza cu psihologul e clar unde ai bătut. Ai o săptămână la dispoziție să arăți ce fată minunată ești tu”, a spus Daniel, iubitul Anei.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce a spus Bianca după eliminarea din emisiune și ce reproșuri le-a adus mamelor dn casă

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Simona și Andrei, apariție ravisantă la un eveniment, alături de părinții băiatului. Cum au arătat... Mireasa sezonul 8, 18 septembrie 2023. Sergiu s-a apropiat de Alina la petrecere. Despre ce au vorbit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x