Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Ce a spus Bianca după eliminarea din emisiune și ce reproșuri le-a adus mamelor dn casă

Bianca de la Mireasa a părăsit Casa show-ului cu o mică dispută avută cu mamele din sezonul 8, dar și cu Bogdana. Aceasta și-a spus punctul de vedere chiar și la emisiunea Mareasa Capriciile Iubirii, în fața mamelor și a Bogdanei.

Mireasa sezonul 8. Ce a spus Bianca după eliminarea din emisiune și ce reproșuri le-a adus mamelor dn casă Galerie
Mireasa sezonul 8. Ce a spus Bianca după eliminarea din emisiune și ce reproșuri le-a adus mamelor dn casă | Antena 1

Bianca este concurenta care a fost eliminată din Casa Mireasa sezonul 8, în ediția din 15 septembrie 2023. Aceasta, însă, a simțit că i s-a făcut o nedreptate în timpul show-ului și că mamele băieților au jignit-o, spunându-i că e prea slabă și că ar trebui să mai pună câteva kilograme pe ea.

Bianca de la Mireasa, dispută cu mamele și cu Bogdana, înainte de a părăsit show-ul. Ce a ținut să precizeze

Iată că Bianca a mai avut câteva lucururi de spus după ce a fost eliminată din Casa Mireasa. Prezentă la Emisiunea Capriciile Iubirii, aceasta și-a spus punctul de vedere de față cu toată lumea, atingând subiecte diverse.

Citește și: Victor și Andrada de la Mireasa, anunț neașteptat pe rețelele de socializare cu privire la relația lor. Ce au precizat amândoi

„Nu mi-au plăcut unele provocări, certuri. Băieții au fost influențați de lucrurile întâmplate. Mamele i-au influențat. Băieții nu știu ceea ce vor. Ana și Daniel m-au convins că sunt un cuplu sincer. Pe ei îi voi susține. Eu cred că trebuie Bogana să părăsească casa Mireasa. Are un cuplu, dar nu e frumos ce a făcut, nu a fost demn. Bogdana joacă un rol care m-a provocat, vedea o rivală”, a declarat Bianca la testimoniale, înainte de emisiunea Capriciile Iubirii.

În timpul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, Bianca a răbufnit și a spus că nu i s-a părut corect faptul că mamele au spus despre ea că este prea slabă și că ar trebui să mai pună câteva kilograme pe ea.

„M-a deranjat ce au spus despre mine, că sunt eu prea slabă sau chestii de genul”, spune Bianca.

„A fost doar o constatare”, s-au apărat mamele.

„Mi se pare că a făcut afirmații total eronate. Eu am vorbit foarte frumos cu ea. Tu nu vezi bine”, spune Bogdana.

„Tu te-ai băgat într-un cuplu! Din punctul meu de vedere, nu a făcut ce trebuie când s-a sărutat cu Liviu când el era în cunoaștere cu Dariei. E urât modul în care a procedat”, mai spune Bianca despre Bogdana.

Citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Cătălin de la Mireasa după ce a fost eliminat. Cum a apărut fostul concurent

Bianca a părăsit competiția Mireasa sezonul 8

Bianca a intrat la cursa de eliminare, fiind votată în unanimitate de mame. Pentru că s-a aflat pe ultimul loc în clasamentul publicului, Madi a intrat la cursa de eliminare cu Bianca.

„Mă așteptam. Le mulțumesc celor care m-au votat pentur că probabil s-a văzut că nu mă regăseam că nu am avut nicio cunoaștere. Mă bucur că a rămas Madi”, a spus Bianca.

„Succes tuturor! Să vă găsiți jumătatea”, a mai spus fata înainte de a merge să-și facă bagajul pentru a părăsi casa Mireasa.

Victor și Andrada de la Mireasa, anunț neașteptat pe rețelele de socializare cu privire la relația lor. Ce au precizat a... Petrică și Ela Nemeș de la Mireasa, în cea mai elegantă ipostază. Cum mai arată și de ce i-au făcut o vizită lui Sebaidi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x