Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 19 septembrie 2023. Ce părere are doamna Crina despre Andreea. Bogdan i-a cerut sfatul mamei sale

În emisia live de Mireasa de pe 19 septembrie 2023 au fost difuzate imagini cu o discuție purtată de Bogdan cu Andreea.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Bogdan și Andreea au avut parte de discuții de conoaștere, iar băiatul a ținut să meargă și la mama sa pentru a-i cere o părere referitoare la fată. | Antena 1

Bogdan și Andreea au avut parte de discuții de conoaștere, iar băiatul a ținut să meargă și la mama sa pentru a-i cere o părere referitoare la fată. Doamna Crina a avut de spus numai cuvinte de laudă despre Andreea.

Bogdan și Andreea și-au pus unul altuia tot felul de întrebări.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 18 septembrie 2023. Daria și Marius au interacționat la petrecere. Ce gesturi au făcut unul pentru celălalt

Bogdan și Andreea, discuții de cunoaștere în casa Mireasa

Întrebat de Simona Gherghe dacă „îi place fata”, băiatul a răspuns afirmativ.

„Îmi place. Nu a intrat într-un conflict cu nimeni. E foarte echilibrată. Nu s-au văzut pe fața ei nemulțumiri. E foarte calculată. Ia ceea ce bun din orice discuție. Știe ce are de făcut”, a spus doamna Crina despre Andreea.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 18 septembrie 2023. Sergiu s-a apropiat de Alina la petrecere. Despre ce au vorbit

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezon 8. Ce a postat Cosmina la scurt timp după ce a încălcat regulamentul și a părăsit competiția... Mireasa sezonul 8, 19 septembrie 2023. Bia i-a spus lui Robert că își dorește oprirea interacțiunii între ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x