Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 18 septembrie 2023. Sergiu s-a apropiat de Alina la petrecere. Despre ce au vorbit

La petrecerea de sâmbătă, Sergiu a încercat să-i ridice moralul Alinei și a sfătuit-o să se bucure de experiența Mireasa și să încerce să cunoască toți băieții.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Sergiu s-a apropiat de Alina la petrecerea Mireasa | Antena 1

Văzând-o tristă după ce a intrat la cura de eliminare, Sergiu a încercat să-i ridice moralul Alinei.

„Dacă nu a mers cu Robert, încearcă să cunoști alt băiat. Încearcă să cunoști toți băieții”, i-a spus Sergiu Alinei.

„Dar ideea e că eu vreau să-I cunosc, dar să nu aud că se axează pe o altă fată”, a spus Alina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 18 septembrie 2023. Cum au reacționat Bogdana și Liviu după ce fata a intrat în cursa de eliminare

Sergiu și Alina au discutat la petrecerea Mireasa

„Tu nu ai apucat să cunoști toți băieții. Cu mine nu ai interacționat deloc. O să-ți pară rău dacă o să pleci vineri?”, i-a spus Sergiu Alinei.

„Nu știu dacă o să-mi pară rău. Important e să am și motive să fiu aici. Dacă toată lumea o să-și facă cuplu… Hai să zic că 3 săptămâni am fost ok”, a spus Alina.

„Încercam să-i bag mințile în cap Alinei. Încercam să-I explic să profite de toate clipele. Îmi place ca persoană. Mă simt bine în prezența ei. E o tipă mișto. Încerc și eu să-i ridic puțin vibe-ul”, a spus Sergiu în emisia live de Mireasa de pe 18 septembrie 2023.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce a spus Bianca după eliminarea din emisiune și ce reproșuri le-a adus mamelor dn casă

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 18 septembrie 2023. Cum au reacționat Bogdana și Liviu după ce fata a intrat în cursa de eliminare... Mireasa sezonul 8, 18 septembrie 2023. Daria și Marius au interacționat la petrecere. Ce gesturi au făcut unul pentru ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x