Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 19 septembrie 2023. Ce plan și-a făcut Liviu, în cazul în care Bogdana va părăsi competiția

Bogdana a spus în repetate rânduri că ea a renunțat la locuința în care stătea în chirie și că nu știe unde se va duce în cazul în care va pierde cursa de eliminare de la Mireasa.

Colaj cu Bogdana și Liviu Galerie
Bogdana este în cursă de eliminare la Mireasa cu Alina | Antena 1

Bogdana a avut o discuție cu doamna Lucica, mărturisindu-i că e stresată când se gândește la posibilitatea de a părăsi casa Mireasa.

„Încep să simt stres și presiune cu situația asta… dacă vineri e decizia finală… Dacă nu… trebuie să mă gândesc ce fac”, a spus Bogdana.

Ce plan și-a făcut Liviu, în cazul în care Bogdana va părăsi casa Mireasa vineri

„Te duci la noi la Craiova”, i-a răspuns doamna Lucica.

„E critică situația mea. Am zis că mă duc acolo și văd ce o fi pe parcurs”, a mai spus fata.

Și Liviu părea măcinat de situație și i-a mărturisit fetei că și-a făcut un plan, în cazul în care va fi eliminată.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 19 septembrie 2023. Ce părere are doamna Crina despre Andreea. Bogdan i-a cerut sfatul mamei sale

„Te-ai mai gândit la ceva în cazul în care nu ies lucrurile bine? Eu m-am gândit în cazul în care s eîntâmplă o nenorocire o să cere u miercuri să mă duc să sun să vină cineva după tine, să te ducă acasă la mine tata cred că pleacă la țară. O să vină bunică-mea să-ți dea o cheie”, i-a spus Liviu.

„Eu vreau să rămânem aici, să parcurgem toți pașii. Nu vreau prmeiul, dar vreau să te văd îmbrăcat în mire”, a spus Bogdana.

„Dacă ieși și să zicem că ar intra o femeie top, să nu-ți faci griji, că nu mă mai deraiază nimic de la ce m-am propus”, i-a spus Liviu iubitei sale.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 19 septembrie 2023. Bia i-a spus lui Robert că își dorește oprirea interacțiunii între ei

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 19 septembrie 2023. Bia i-a spus lui Robert că își dorește oprirea interacțiunii între ei... Alina din sezonul 5 Mireasa, imagini spectaculoase cu burtica de gravidă la vedere. Cum arată acum soția lui Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x