Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Tatăl lui Liviu a zis că se mai gândește dacă o ajută pe Bogdana să își refacă buletinul

Bogdanei i-a expirat buletinul, așa că are nevoie de unul nou pentru o eventuală cununie. Există probleme la apartamentul mamei, așa că Liviu s-a oferit să o ia în spațiu pe iubita lui. Asta i-a comunicat tatălui lui, care nu știe ce răspuns să dea.

bogdana si liviu de la mireasa sezonul 8 Galerie
Bogdanei i-a expirat buletinul, așa că are nevoie de unul nou pentru o eventuală cununie. Există probleme la apartamentul mamei, așa că Liviu s-a oferit să o ia în spațiu pe iubita lui. Asta i-a comunicat tatălui lui, care nu știe ce răspuns să dea. | Antena 1

Bogdanei i-a expirat buletinul, așa că are nevoie de unul nou pentru o eventuală cununie. Liviu s-a oferit să o ia în spațiu pe iubita lui, așa că i-a comunicat asta tatălui.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat în baie între Daria și Anina, înainte ca mama să răbufnească la adresa ei

Tatăl lui Liviu a zis că se mai gândește dacă o ajută pe Bogdana să își refacă buletinul

”Ar trebui să o iei în spațiu. Poți fără mama? Trebuie să aibă buletin în eventualitatea unei căsătorii”, a zis Liviu.

”E complicat așa, să mă gândesc ce implică asta. Să mai vorbesc și eu cu ai noștri. Mă pui într-o situație de nu știu ce să spun. Sunteți siguri că rămâneți până în decembrie? Veniți acasă, vă mai cunoașteți și stabilim dacă vă căsătoriți sau nu. Mă gândesc și eu la fericirea voastră, să fie bine”, a spus domnul Ion.

Liviu i-a replicat că el trebuie să ia decizii. Tatăl băiatului a spus că nu i-a plăcut atitudinea Bogdanei, despre care spune că l-a alimentat pe iubitul ei. ”Cât ai fost acasă, ți-am dat sfaturi cum să te porți ca să fie bine. Nu mai avea ieșiri din astea”, i-a spus ei fetei.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Mama lui Alex și-a spus părerea despre Andreea. Cum vede apropierea celor doi tineri

Domnul Ion le-a zis să se cunoască mai bine: ”Eu nu cred că vă cunoașteți în două luni. (...) Eu nu pot să-ți dau un răspuns acum. (n.r. în legătură cu buletinul)”.

În casa Mireasa, ei au cerut părerea doamnei Lucica, care le-a zis să facă cum simt. Tinerii nu i-au cerut și ei părerea în privința buletinului. Pentru a lua o decizie, mama lui Liviu dorește să discute cu soțul său.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Sergiu și Madi, la un pas să ia o decizie surprinzătoare. De ce s-a așezat el în genunchi

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat în baie între Daria și Anina, înainte ca mama să răbufnească la ad... Mireasa sezonul 8, 2 noiembrie 2023. Una dintre fete l-a adormit pe fostul iubit cu un cocktail improvizat. Despre cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x