Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bogdan a încercat de două ori să o sărute pe Andreea. Cum a reacționat fata

La petrecerea de sâmbătă, Bogdan a încercat să o sărute pe Andreea. Nu o dată, ci de două ori.

Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bogdan a încercat de două ori să o sărute pe Andreea. Cum a reacționat fata Galerie
La petrecerea de sâmbătă, Bogdan a încercat să o sărute pe Andreea. Nu o dată, ci de două ori. | Antena 1

La party, Bogdan a vrut să o sărute pe Andreea. Se aflau în bucătărie, când Bogdan a tras-o pe Andreea spre el. Băiatul lua apă de la dozator cu doar câteva secunde înainte.

Fata a refuzat apropierea. Însă Alex a văzut atingerea lui Bogdan și i-a cerut socoteală. Luiza a precizat că ea și Alex sunt ”cei mai proști din curtea școlii”.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bia și Robert s-au logodit. Imagini emoționante cu cererea în căsătorie

Bogdan a vrut să o sărute pe Andreea și într-un loc ferit de camere

Simona Gherghe a afirmat că a fost a doua încercare de a o săruta pe Andreea. Prima a avut loc la ieșirea de la testimonial, unde nu existau camere. El a confirmat.

”Nu vreau să iau în seamă ce s-a întâmplat sâmbătă. Chiar nu știu cum să interpretez”, a spus Andreea.

”Au fost niște semnale, din punctul meu de vedere. Așa în general. Am răspuns, dar asta a fost târziu, după ce au fost situațiile... (...) O să mă gândesc foarte bine și o să lămurim situația”, a adăugat și Bogdan.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Părinții concurenților logodiți au venit în platou. Cine au fost marii absenți

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Părinții concurenților logodiți au venit în platou. Cine au fost marii absenți... Mireasa sezonul 8, 27 noiembrie 2023. Bia și Robert, primele impresii după noaptea petrecută fără camere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x