Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Cine este Ioana, noua concurentă. Ce a povestit despre viața ei amoroasă

Ioana are 25 de ani, este zodia Taur. Spune că este o persoană emotivă, ambițioasă și sociabilă. 7 ani a jucat handbal și tenis de masă, un an a făcut atletism. 

ioana de la mireasa sezonul 8 la testimonial Galerie
Ioana are 25 de ani, este zodia Taur. Spune că este o persoană emotivă, ambițioasă și sociabilă. 7 ani a jucat handbal și tenis de masă, un an a făcut atletism. | Antena 1

Noua concurentă, Ioana, a intrat în casa Mireasa sezonul 8. Iată ce a povestit despre viața ei:

Citește și: Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Mama Biei a intervenit telefonic. Ce părere are despre Robert și ce i-a zis doamnei Anina

Cine este Ioana, noua concurentă. Ce a povestit despre viața ei amoroasă

La vârsta de 19 ani a plecat în Anglia împreună cu fostul iubit. Spune că la început i-a fost foarte greu să se acomodeze și să stea departe de părinți. Tânăra a subliniat că a fost mereu un copil rebel. ”Nu am fost niciodată fata lui tata, ci băiatul lui tata”, a afirmat ea.

Ioana, noua concurentă a sezonului 8 Mireasa, a avut o singură relație, de 8 ani. ”A fost o relație frumoasă, de la care am avut ce să învăț. În percepția mea, îmi doream să fiu și ultimul iubit. Ne-am despărțit din cauza lipsei de compatibilitate, el voia să se întoarcă în România, eu nu. Acum nu pot să fiu un geamantan să fiu cărată dintr-o țară în alta. Am avut sentimente multe pentru el.”, a povestit fata.

Relația s-a terminat în urmă cu patru luni, însă crede că relația se încheiase cu un an în urmă.

În următoarea relație, Ioana nu ar putea să treacă peste infidelitate. Își dorește ca viitorul partener să vină cu ea în Marea Britanie, însă e dispusă să se mute în România pentru omul potrivit.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Madi și Sergiu, protagoniștii unor scene fierbinți. S-au rușinat când au văzut imaginile

Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Mama Biei a intervenit telefonic. Ce părere are despre Robert și ce i-a zis doamn... Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x