Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Madi și Sergiu, protagoniștii unor scene fierbinți. S-au rușinat când au văzut imaginile

Madi și Sergiu au fost protagoniștii unor scene fierbinți. Cei doi s-au rușinat când au văzut imaginile de la Mireasa sezonul 8.

sergiu si madi de la mireasa sezonul 8 Galerie
Madi și Sergiu au fost protagoniștii unor scene fierbinți. Cei doi s-au rușinat când au văzut imaginile de la Mireasa sezonul 8. | Antena 1

După ce s-au sărutat pe terasă, Madi și Sergiu s-au retras în dormitor. În timp ce se țineau în brațe, cei doi au continuat să fie pasionali. Băiatul a mușcat-o de gât și urechi.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Madi și Sergiu s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador”

Madi și Sergiu, protagoniștii unor scene fierbinți. S-au rușinat când au văzut imaginile

”Suntem filmați”, a zis Sergiu și s-a retras. ”Arrr”, a spus Madi și s-a urcat pe iubitul ei. ”Vrei să te mănânc?”, a întrebat concurenta, în timp ce băiatul îi spunea că e fixata camera pe ei.

”Madi, înnebunesc aici. Am să te mușc”, a mai afirmat el. ”Așa vreau să te văd, fericită”, i-a mai spus Sergiu. La doar câteva secunde, Adrian îi întrerupea pe cei doi.

”Serios?! Câte posibilități erau?!”, a spus Adrian. ”Nu aveam cheie să încui”, a spus Madi, în timp ce concurentul îi tachina. Ea i-a sugerat să bată la ușă.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Doamna Anina spune că se ”simte ușurată” după ce Bia și Robert au declarat că sunt în cunoaștere

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa, sezonul 3. Marian Pavel și iubita lui, prima apariție televizată. Cu ce se ocupă Dana și ce dezvăluiri a făcut ... Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Marius nu o mai ține de mână pe Daria, dar un alt băiat o curtează. I-a oferit un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x