Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 6 octombrie 2023. Daniel, sancționat pentru că a trișat la task. Ce pedeapsă a primit

Daniel a trișat la task-ul cu dovleacul, astfel că a primit o sancțiune. Iată în ce constă pedeapsa.

ana si daniel de la mireasa sezonul 8 Galerie
Daniel a trișat la task-ul cu dovleacul, astfel că a primit o sancțiune. Iată în ce constă pedeapsa. | Antena 1

În urmă cu câteva zile, băieții au fost provocați să decoreze câte un dovleac. Mamele și fetele l-au ales pe cel mai atrăgător. Câștigător a fost dovleacul lui Daniel, care era accesorizat cu brățara lui.

Citește și: Claudia de la Mireasa sezonul 2, la spital cu fiul său. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Daniel, sancționat pentru că a trișat la task

Moderatoarea Simona Gherghe i-a atras atenția lui Daniel să nu mai folosească obiecte personale pentru că sunt ușor de recunoscut și nu este fair play.

Atunci Ana spunea că nu a știu clar că e brățara iubitului ei, în timp ce Daniel nu spunea nimic. Însă după ce au avut parte de premiu, un date la Grădina Zoologică din Târgoviște, el recunoștea că a pus brățara cu o anumită intenție.

”Nu știai că a fost a mea?! (n.r. arătându-i mâna)”, a spus Daniel. Ana i-a mărturisit că știa brățara, dar a luat în calcul că un alt băiat ar fi putut-o folosi.

Simona Gherghe l-a anunțat că dacă va câștiga un task și premiul va consta într-un date, el trebuie să-l doneze. Abia după ce își va ispăși pedeapsa va putea să se bucure de premiile obținute la alte task-uri.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi, discuție în lacrimi cu familia. Ce s-a întâmplat

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Andreea de la Mireasa s-a pozat în costum de baie la plajă. Cum arată fosta soție a lui Marian Pavel și cum a apărut pe ... Mireasa sezonul 8, 6 octombrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x