Antena Căutare

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Cătălin de la Mireasa după ce a fost eliminat. Cum a apărut fostul concurent

Cătălin de la Mireasa a postat câteva lucruri pe rețelele de socializare după ce a fost eliminat din Casa Mireasa, în sezonul care este în derulare în momentul de față pe tv.

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Cătălin de la Mireasa după ce a fost eliminat. Cum a apărut fostul concurent Galerie
Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Cătălin de la Mireasa după ce a fost eliminat. Cum a apărut fostul concurent | Antena 1

Cătălin de la Mireasa a părăsit emisiunea la scurt timp după ce a pășit pragul ei, în urma votului făcut de mame și de fetele din show. Acesta a avut parte și de o dispută cu Daria, dar și cu băieții colegi din Casă.

Cătălin de la Mireasa s-a întors pe rețelele sociale. Ce a postat și în ce ipostază a apărut acesta după eliminarea lui

Iată că, deși nu a reușit să-și găsească jumătatea în Casa Mireasa, Cătălin pare să fie fericit și liniștit în afara locuinței în care a stat pentru scurt timp. Bărbatul a intrat într-o dispută cu majoritatea concurenților din locuință, după ce s-a aflat ce conversație a purtat el și Daria înainte de a intra în emisiune.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce a postat Cătălin la scurt timp după ce a părăsit competiția. Băiatul a fost eliminat de fete

Acesta i-ar fi trimis mesaje jignitoare Dariei din cauza trecutului ei, însă el nu a recunoscut că a fost chiar el cel care ar fi făcut acest gest. A dat vina pe faptul că i-ar fi fost spart contul de Instagram și că a fost acuzat pe nedrept.

Concurenții și mamele nu au părut să îl creadă cu adevărat și au încercat să „îi reabiliteze” imaginea, însă nu au avut prea mutl timp să facă acest lucru fiindcă a fost votat pentru a ieșit din emisiune, în special după ce i-a jignit și pe băieți când era singur.

Însă, ieșit din emisiune, pare că și-a găsit liniștea și s-a revăzut cu prietenii și rudele sale care i-au oferit o stare bună de spirit. Aceștia s-au și pozat pe rețelele de socializare, unde Cătălin a împărtășit câteva imagini. Tot el a postat un clip în care se plânge despre incorectitudine și despre faptul că oamenii îl judecă pe nedrept, așa cum a făcut în Casa Mireasa.

Cătălin a fost primul concurent al sezonului 8 care a părăsit competiția Mireasa

Alina l-a votat pentru eliminare pe Cătălin: „Mi se pare că nu este atât de sincer și nu este repoonsabil pentru ceea ce spune”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Madi l-a nominalizat pe Cătălin: „Mi se pare că nu se potrivește cu nimeni din casă

Bianca l-a votat pe Cătălin: „Mi se pare că nu știe ce vrea și nu știe să respecte femeile”

Ana l-a votat pe Cătălin pentru eliminare: „Mi s-a părut că a fost cel care s-a integrat cel mai greu în casa băieților”

Citește și: Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Daria și Cătălin se cunosc, a dezvăluit ea. Fata susține că a jignit-o pe internet

Andreea l-a votat pe Cătălin: „Nu este sigur pe ceea ce face și pe ceea ce spune”

Daria l-a nominalizat pe Cătălin: „Nu a știut că suntem într-un colectiv și că trebuie să ne adaptăm frumos”

Bogdana l-a nominalizat pe Cătălin: „Nu mi se pare că este o emisiune potrivită pentru el. Are mult de lucrat la caracterul său”.

„Se întâmplă rar să fie unanimitate”, a anunțat Simona Gherghe care l-a invitat pe Cătălin să meargă să-și facă bagajele.

Mireasa sezon 8, 14 septembrie 2023. Cum au apărut Andreea și Sergiu în live, după ce băiatul a pus stop cunoașterii... Mireasa sezon 8, 15 septembrie 2023. Robert a răbufnit după ce a auzit comentariile doamnei Anina: „Ea spune că sunt cop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x