Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Cum a apărut Ana în mediul online, la câteva luni de la despărțirea de Daniel

Ana pare să depășească despărțirea de Daniel. Tânăra a postat o poză pe Instagram în care dă de înțeles că e bine și fără să aibă un bărbat în viața sa.

Galerie
Ana pare să depășească despărțirea de Daniel. Tânăra a postat o poză pe Instagram în care dă de înțeles că e bine și fără să aibă un bărbat în viața sa. | Antena 1

„Voi explica situația dintre mine și Daniel. Noi nu am căzut de acord cu această decizie. Ba chiar, el i-a mulțumit mamei mele că a venit în Dubai și că l-a ajutat să crească aripi, să treacă peste orice obstacol care ne-a venit în cale. Însă, după scurt timp dintr-odată a luat decizia să plece. Eu am încercat să-i subliniez că suntem o familie și trebuie să luptăm împreună mereu și să nu renunțăm orice ar fi. I-am adresat un exemplu dacă ar interveni ceva de sănătate. M-ar părăsi doar fiincă este greu? Când iubești necondiționat, nu există probleme, doar soluții.”, anunța Ana de la Mireasa sezon 8 la XNS, în urmă cu câteva luni.

Ulterior, Daniel a intrat din nou în direct prin telefon pentru a oferi reacții la cald la interviul acordat de cea care încă îi este soție.

„Un interviu foarte frumos și foarte articulat, de la o fată foarte inteligentă. N-am ce să îi reproșez e rău. Într-adevăr, am fost susținut. (...) Nu a fost brusc. Am avut sentimentul că nu mă simt bine de 4 luni încoace. Am făcut și terapie de cuplu. (...)A fost o mică chestie pe care nu a precizat-o. Noi mergeam la filmări ca să câștigăm un ban în plus. Nu stăteam degeaba așteptând ca firma mea să meargă. (...) Într-o despărțire suntem amândoi lezați. Nu e ca și cum eu sunt aici în România și sunt bine. Și eu mă lupt cu demonii mei. Am trecut și printr-un divorț. Când a venit vorba, eu am încercat să vorbesc cu ea.”, a zis și Daniel despre despărțire.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Ce mai face Andrada, fosta iubită a lui Victor. Recent a fost filmată alături de alt bărbat

Articolul continuă după reclamă

Mireasa sezonul 8. Cum a apărut Ana în mediul online, la câteva luni de la despărțirea de Daniel

Timpul a trecut și se pare că Ana a început să se vindece. Ea a renunțat la toate imaginile cu Daniel și este foarte activă în social media. S-a bucurat din plin de vară, iar recent a postat un text în care confirmă că e bine.

”Zen without Ken”, a scris Ana la descrierea imaginii în care poartă un compleu albastru.

În imagini, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8 poartă un compleu în culori deschise și pozează cu atitudine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Ana de la Mireasa sezonul 8

Ana de la Mireasa sezonul 8 are 30 de ani și s-a născut în București. La 18 ani, a ales să părăsească România și să studieze în Franța.

”Mama a făcut Dreptul, iar tata a lucrat la ONU. Am stat în România până la 18 ani, când am decis să plec în străinătate în Franța. L-am urmat pe fratele meu.”, a afirmat Ana.

După studii, a început să lucreze și, prin prisma jobului, a călătorit mult. În Dubai a plecat cu scopul de a își continua cariera, însă curând a schimbat domeniul și lucrează în imobiliare.

Ana e și model, cântăreață și actriță. Cântă în restaurante, la evenimente și ultimul ei proiect a fost de Anul Nou. ”Sunt o fire foarte pasională, îmi place mult interacțiunea cu oamenii”, a mai adăugat ea.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Cine este Simona, noua concurentă. Are un trecut amoros controversat

Și dansul, mai ales pe muzica latino, îi place mult. Nu se consideră o gospodină, crescând într-un mediu în care a avut parte de mult ajutor.

Cea mai lungă relație a fost de 4 luni, cu un neamț, cu care a și locuit în Monaco. Nu a fost o despărțire urâtă, povestește Ana. Separarea s-a produs din cauza distanței, căci nu a vrut să lase totul în urmă și să se mute în Germania.

Ultima relație a fost cu un arab. Diferențele culturale au dus la încheierea cuplului.

Mireasa, sezon 7. Cătălina Bibire, apariție splendidă cu puțin timp înainte de a deveni mămică. Imagini cu burtica de gr... Mireasa sezonul 9. Anunțul făcut de Delia și Liviu. Cei doi au făcut live pentru a da o veste importantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x