Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

colaj de imagini cu bogdan, andreea si alex de la mireasa sezonul 8 Galerie
La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex. | Antena 1

Bogdan și Andreea au decis să-și mai dea o șansă. Tinerii s-au ținut de mână în emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii și concurenta a răspuns la cele mai incomode întrebări despre ei.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 28 noiembrie 2023. Discuția dintre Andreea și Bogdan la care Alex a părut ”învins”

Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii

Andreea a explicat că face ce simte, în ciuda faptului că îi este teamă de o posibilă dependență a lui Bogdan pentru jocurile de noroc.

”Pur și simplu așa simt (n.r. să îl țină de mână pe Bogdan). Voi avea grijă să nu se ducă acolo (n.r. la jocurile de noroc).”, a afirmat Andreea.

Întrebată dacă a avut sentimente pentru Bogdan în toată perioada în care au fost separați, Andreea a zis: ”Cred că au fost oricum oprite, nu s-au dezvoltat. Noi ne-am mai intersectat privirile prin casă, dar doar la nivel de privire și atât. (...) Și acum am această teamă (n.r. legată de jocuri de noroc), pur și simplu, privirile pe care le-am avut. Noi am mai interacționat prin casă, nu foarte des, dar și puținul acela. Nu pot să zic că așteptam (n.r. ca Bogdan să facă un pas spre ea), pur și simplu s-a întâmplat și...”.

Andreea a negat că s-a apropiat de Bogdan pentru că a fost în TOP în ultima Gală. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 28 noiembrie 2023. Concurenții, în rol de părinți. Momente unice într-un task inedit

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 28 noiembrie 2023. Concurenții, în rol de părinți. Momente unice într-un task inedit... Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al fami...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x