Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 28 noiembrie 2023. Concurenții, în rol de părinți. Momente unice într-un task inedit

Concurenții, în rol de părinți. Task-ul inedit a presupus interacțiunea cu o fetiță. Iată cine a câștigat.

Mireasa sezonul 8, 28 noiembrie 2023. Concurenții, în rol de părinți. Momente unice într-un task inedit Galerie
Concurenții, în rol de părinți. Task-ul inedit a presupus interacțiunea cu o fetiță. Iată cine a câștigat. | Antena 1

Micuța Cristina a fost prezentă în casa Mireasa și i-a provocat pe concurenții să intre în locul de părinți. Ei au citit câte o poveste.

Concurenții, în rol de părinți. Momente unice într-un task inedit

Primii au fost Ana și Daniel, ei au citit Frumoasa și Bestia. După ce au terminat, cei doi i-au transmis și morala poveștii. Au urmat Marius și Ioana, băiatul a citit cu intonație și a scos zâmbete de la fetiță.

Robert și Bia au citit cartea Cenușăreasa. Albă ca Zăpada a fost povestea pe care Liviu și Bogdana au lecturat-o pentru invitata lor. Tinerii au și interacționat cu Cristina, provocând-o să identifice piticii.

”I-auzi, draga noastră, fiică”, a început Sergiu. El și-a pus ochelarii și, ajutat de Madi, au citit povestea pe care au tras-o la sorți.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 28 noiembrie 2023. Discuția dintre Andreea și Bogdan la care Alex a părut ”învins”

Daria și Adrian au tras Jokerul, ceea ce înseamnă că puteau să improvizeze o poveste. Ei au vorbit despre o prințesă, Anais, numele fiind ales de micuța invitată.

Ei au reușit să o captiveze. ”Banii nu aduc fericirea și iubirea este tot”, a fost morala poveștii lor.

Prezentă în platoul Mireasa, Cristina a ales cuplul câștigător. ”Mi-au plăcut mai multe cupluri. Au fost două cupluri care mi-au dat bătăi de cap azi noapte și la școală. Cuplurile mele preferate au fost și sunt: Bogdana și Liviu și Ana și Daniel. Ei m-au ajutat să înțeleg mai bine povestea. Îmi arătau imaginile și-mi clarificau ce s-a întâmplat. Pe lângă asta, mi s-a părut foarte frumos cum s-au purtat cu mine.”, a spus ea înainte de a dezvălui cine câștigă task-ul.

”Cuplul câștigător va merge la niște copii și va dărui cadouri din partea emisiunii Mireasa, mai ales de la băieți. De ceva timp, ei strâng dulciuri”, a afirmat Simona Gherghe.

Cuplul câștigător a fost Ana și Daniel. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 28 noiembrie 2023. Discuția dintre Andreea și Bogdan la care Alex a părut ”învins”... Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Ana și Alex de la Mireasa, în platou la Capriciile Iubirii. Cât de bine le este împreună și cum se înțeleg cei doi în prezent

Ana și Alex de la Mireasa, în platou la Capriciile Iubirii. Cât de bine le este împreună și cum se înțeleg cei doi în prezent

Ana și Alex au peste doi ani de căsnicie, iar lucrurile între ei sunt foarte frumoase și merg foarte bine.

Duminica, 03.03.2024, 13:09
Mireasa sezonul 9. Imagini cu Andrada în timp ce părăsea casa emisiunii. Pe cine crede vinovat pentru eliminarea ei

Mireasa sezonul 9. Imagini cu Andrada în timp ce părăsea casa emisiunii. Pe cine crede vinovat pentru eliminarea ei

Andrada a părăsit casa Mireasa și și-a luat la revedere de la colegii din emisiune cu mult regret. Pe cine acuză ea că ar fi făcut-o să plece.

Duminica, 03.03.2024, 11:11
Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Daria și Adrian, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au luat o decizie neașteptată pentru cuplul lor. Postarea făcută de tânără pe contul de Instagram a pus pe gânduri susținătorii.

Sambata, 02.03.2024, 17:05
Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Madi de la Mireasa a postat un videoclip emoționant despre singurătate, la scurt timp de când s-a aflat că ea și Sergiu s-au separat. Iată ce a precizat aceasta!

Sambata, 02.03.2024, 15:11
Ultimele știri
x