Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe

Gabriela Cristea a lipsit de la Mireasa Capriciile Iubirii, din cauza unor probleme de sănătate, a anunțat Simona Gherghe. Aceasta a înlocuit-o în prima ediție a sezonul nou.

simona gherghe imbracata intr-o camasa alba Galerie
Gabriela Cristea a lipsit de la Mireasa Capriciile Iubirii, din cauza unor probleme de sănătate, a anunțat Simona Gherghe. Aceasta a înlocuit-o în prima ediție a sezonul nou. | Antena 1

Simona Gherghe i-a ținut locul Gabrielei Cristea la Mireasa Capriciile Iubirii. Moderatoare a anunțat motivul pentru care aceasta nu a putut fi prezentă în platou.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce nume poartă fiul Alinei și al lui Valentin. Băiețelul foștilor concurenți a primit un nume ieșit din comun

De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe

Gabriela Cristea are probleme de sănătate, potrivit moderatoarei Simona Gherghe, care a înlocuit-o în prima ediție a noului sezon Capriciile Iubirii.

”Bun găsit, dragii mei. Sunteți în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii, sezon nou începe în această seară și o să se termine târziu în vară, atunci când se termină, evident, și sezonul Mireasa.

Sunt Simona Gherghe, sunt gazda voastră în această seară, și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile Iubirii cât de curând”, a zis Simona Gherghe la începutul emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 ianuarie 2024. Mamele au făcut o alegere importantă încă din prima zi. Ce le-a rugat Simona Gherghe

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și pe AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Mireasa, sezon 7. Maria, imaginile cu Amir pe care toți le așteptau. Cum și-a fotografiat fiul: „Micuțul meu”... Mireasa sezonul 8. Ioana și Marius, împreună la Capriciile Iubirii. Cei doi vor putea fi urmăriți pe micul ecran în curâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x