Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 13 decembrie 2023. Sergiu s-a enervat în timpul unui joc și a avut un schimb de replici cu Simona Gherghe

Sergiu s-a supărat foarte tare după ce doamna Mirela a afirmat că e posibil ca Madi să-l vadă în vitrină, în timpul task-ului cunoașterii.

sergiu si madi imbracati in tricouri albe Galerie
Sergiu s-a supărat foarte tare după ce doamna Mirela a afirmat că e posibil ca Madi să-l vadă în vitrină, în timpul task-ului cunoașterii. | Antena 1

Aceasta le-a rugat pe mame să verifice, în timp ce Sergiu fumega. La un moment dat, s-a ridicat de pe canapea și a mers direct în bucătărie.

Logodnicul lui Madi a început să țipe când mamele și concurenții au încercat să-l convingă să revină la joc.

”Am trișat”, a zis supărat și ironic Sergiu în emisia live din 13 decembrie 2023.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 12 decembrie 2023. Lacrimi în platou după difuzarea unui material cu Bia, Robert și doamna Anina

Sergiu s-a enervat și a părăsit task-ul

Sergiu a părăsit task-ul și a refuzat să se întoarcă. ”Nu mai vreau, nu mai vreau, până acum ați zis că se vede în oglindă”, a spus el când doamna Nadia și ceilalți concurenți i-au spus să se joace iar.

Mama lui l-a alimentat și i-a zis că din casă s-au auzit primele acuze de acest gen, precizând că există multă ură în casa Mireasa.

”Miroase a falsitate aici”, spunea el. Ulterior, a luat-o pe Madi și au transmis un mesaj la AntenaPlay.

”Am și eu ieșiri, nu pot să fiu calm. Sunt și eu om”, a precizat Sergiu în direct. El a indus ideea că un cuplu a fost favorizat în timpul jocului.

El se referea la Ana și Daniel, despre care consideră că nu ar fi fost verificați dacă stăteau în locul lui Madi și al lui Sergiu.

Ulterior, concurentul a avut un schimb de replici cu moderatoarea Simona Gherghe. Sergiu a zis că pleacă acasă, suportă consecințele și că va continua să fie verbal pentru că toată lumea are ceva cu el. Mama sa, doamna Nadia, i-a atras atenția să aibă grijă la limbaj.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Despărțire în casa Mireasa cu doar câteva zile înainte de Marea Finală. Un cuplu și-a spus ”Adio”

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Mireasa sezonul 8. Despărțire în casa Mireasa cu doar câteva zile înainte de Marea Finală. Un cuplu și-a spus ”Adio”... Mireasa sezonul 8. Mama Andreei l-a mustrat pe Bogdan, după cele spuse la adresa fiicei sale. Cum a reacționat el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x