Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Mama Andreei, schimb de replici cu doamna Crina. Ce au avut de lămurit cele două

Doamna Mihaela, mama Andreei, a intervenit telefonic pentru a discuta cu Bogdan și doamna Crina. Iată ce schimb de replici a existat între cele două femei.

colaj de imagini cu doamna crina si andreea de la mireasa sezonul 8 Galerie
Doamna Mihaela, mama Andreei, a intervenit telefonic pentru a discuta cu Bogdan și doamna Crina. Iată ce schimb de replici a existat între cele două femei. | Antena 1

Doamna Mihaela, mama Andreei, a intervenit telefonic pentru a discuta cu Bogdan și doamna Crina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 6 octombrie 2023. Băieții și fetele au votat. Patru concurenți sunt în cursa de eliminare

Mama Andreei, schimb de replici cu doamna Crina de la Mireasa sezonul 8

”Am urmărit emisiunea cu drag și aș dori să intru și eu în discuția asta, dacă se poate. Cu referire la Bogdan și la doamna Crina. Am și eu o întrebare: doamna Crina s-ar căsători cu un bărbat care este jucător la aparate? În contextul în care Andreea a lucrat într-un astfel de loc și a văzut ce înseamnă un jucător de aparate”, a spus doamna Mihaela.

Doamna Crina: ”Eu pot să vă dau un răspuns la întrebarea dumneavoastră. Având în vedere că Andreea are niște principii fixe, bine stabilite, i le respectăm. Nu este vorba de căsătorie aici, ci pur și simplu era o discuție la modul cum a pus problema, dacă a intrat o singură dată înseamnă că mai intri. De ce nu a avut principiul ăsta de la început? Atâta era toată nemulțumirea mea”.

Doamna Mihaela, mama Andreei: ”Odată ce v-a lămurit că nu acceptă așa ceva, nu știu de ce tot continuați că până la urmă au avut o relație de cinci zile. Andreea și-a spus punctul de vedere și atât. Dumneavostră puneți o întrebare și vorbiți peste Andreea. Andreea oricum nu este lăsată să-și spună punctul de vedere. Astăzi în emisiune ați vorbit dumneavostră și Bogdan. Îmi pare rău, am avut o impresie foarte bună despre dumneavostă și despre Bogdan, dar gândiți-vă că sunteți lângă copilul dumneavoastră, Andreea își susține toate punctele de vedere așa cum poate ea și eu cred că este destul de matură în gândire. Dorește un bărbat matur lângă ea pentru căsătorie. Nu puteți să o obligați să-l ia pe băiatul dumneavostră dacă nu acceptă jocurile de noroc. Nu aduceți în discuții că ar avea pe cineva, nu există așa ceva. Nu acceptăm jocurile de noroc. Dați dovadă de maturitate, mi se pare foarte rău de concepția dumneavostră, și purtați această discuție de câteva zile. Nu mi se pare uman, sunteți mamă”.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Cum arată Gabriela după ce a născut. Fosta soție a lui Valentin strălucește

”Îmi pare foarte rău pentru că gândiți așa, pentru că i-am respectat de la început. I-am spus că respect decizia, ce spui tu, respect absolut tot”, a răspuns doamna Crina.

Însă mama Andreei a intervenit: ”Atunci respectați-o, dar vă cam contraziceți. Dacă respectați decizia, respectați-o, nu încercați să-i aduceți alte argumente. Tot timpul deviați de la subiect. Vă rog, sunteți mamă și aveți o vârstă.”

Doamna Crina: ”Da, și fiica dumneavostră a știut de la începutul lucrul acesta și am mai întrebat dacă mai este și alt motiv. Nu am întrebat eu, a întrebat toată casa.”

Mama concurentei a explicat că fiica sa a fost presată și a simțit nevoia să își apere copilul. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa, sezon 7. În ce stadiu sunt Hatice și Mihai în prezent. Cum arată căsnicia lor la 3 luni de la nuntă... Mireasa sezonul 6. Cum arată Gabriela după ce a născut. Fosta soție a lui Valentin strălucește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x