Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Sergiu se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani

Sergiu a anunțat că își lansează magazin online alături de Sergiu, prietenul lui. Spune că produsele pe care vor să le vândă sunt pregătite, lipsește doar site-ul.

Mireasa sezonul 8. Sergiu se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani Galerie
Sergiu a anunțat că își lansează magazin online alături de Sergiu, prietenul lui. Spune că produsele pe care vor să le vândă sunt pregătite, lipsește doar site-ul. | Antena 1

Sergiu se pregătește să se lanseze în afaceri. Împreună cu Mircea, prietenul său cel mai bun, fostul soț al lui Madi a ales să deschidă un magazin online.

În urmă cu câteva săptămâni, Madi anunța și ea că lansează un magazin, având deja produsele gata. Ea se pregătea să comercializeze hanorace.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 9 aprilie 2024. Discuții după cel mai recent task. Cine a câștigat

Sergiu se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani

De cealaltă parte, Sergiu plănuiește să vândă lenjerie intimă cu infinit, simbolul sezonului 8 Mireasa, la care el a participat.

”Vreau să vă spun că de săptămâna viitoare vom începe să lucrăm la magazinul nostru online, un magazin de lenjerie intimă. O să afișăm și site-ul web pe care puteți să intrați. Puteți să achiziționați și de pe site-ul web, dar vom avea și un model, model cu infinit.

Vor fi lenjerie intimă și de damă, dar și de bărbați. Produsul este pregătit, doar mai avem de lucrat la site-ul web pentru că acolo ne dă cu virgulă. Comenzile vor fi doar în țară”, a spus Sergiu în timp ce era live pe Tiktok.

Cine este Sergiu de la Mireasa sezonul 8

Sergiu este asistent medical. Are 24 de ani și e din Mediaș, Sibiu. Fostul concurent de la Mireasa a fost crescut de mama și bunica, iar ulterior în viața lui a apărut tatăl vitreg. Cu tata biologic nu păstrează legătura, deși spune că l-a iertat pentru că nu a fost prezent în viața lui.

În testimonial în care s-a prezentat publicului Mireasa, Sergiu a dat mai multe detalii despre viața sa amoroasă. Tânărul a povestit că a avut o relație cu o colegă. Spune că a fost extrem de gelos, îi controla telefonul și s-a ajuns la despărțire. A fost înșelat, a adăugat el, de către cea pe care o considera femeia visurilor ei.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Mama Laurei a intervenit telefonic, după ce doamna Daniela a spus că fata îi caută atenția

Băiatul a povestit că una dintre partenerele lui a fost însărcinată, însă fata a făcut întrerupere de sarcină. ”Ea nu era pregătită, în schimb eu da”, a declarat el.

La Mireasa, Sergiu a întâlnit-o pe Madi, cu care s-a căsătorit în Finala sezonului 8. În mai puțin de două luni, cei doi s-au despărțit.

Mireasa sezonul 9. Mama Laurei a intervenit telefonic, după ce doamna Daniela a spus că fata îi caută atenția... Mireasa sezon 9, 10 aprilie 2024. Lui Valentin i s-a transmis că nu se potrivește cu Elena. De ce i-a pus acesteia între...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x