Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Mama Laurei a intervenit telefonic, după ce doamna Daniela a spus că fata îi caută atenția

Mama Laurei nu a rămas indiferentă și a intervenit la Mireasa Capriciile Iubirii. Iată ce mesaj a avut pentru fiica sa.

colaj de imagini cu laura si cristian Galerie
Mama Laurei nu a rămas indiferentă și a intervenit la Mireasa Capriciile Iubirii. Iată ce mesaj a avut pentru fiica sa. | Antena 1

Laura are un conflict deschis cu Cristian, doamna Daniela și Antonia. Tinerii o acuză că e manipulatoare și că se victimizează, pe când doamna Daniela crede că fata are o strategie pentru a se apropia de ea și a îi reintra în grații lui Cristian.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 9 aprilie 2024. Cristina i-a cerut mamei informații despre fostul ei iubit. Cum a reacționat Alexandru

Mireasa sezonul 9. Mama Laurei a intervenit telefonic, după ce doamna Daniela a spus că fata îi caută atenția

Mama Laurei a intervenit telefonic după ce doamna Daniela a spus că fata îi caută atenția și a acuzat-o că are o strategie pentru a îl recuceri pe Cristian.

”Aș vrea să se știe că Laura nu se victimează, ea nu știe să joace teatru. Ea este foarte sinceră și, din păcate, acest lucru nu prea te ajută mult în viață. Ea chiar l-a iubit pe Cristian. Of”, a zis doamna Ștefan, mama Laurei.

Aceasta a spus că Laura nu suferă după Cristian: ”Cred că s-a convins și ea”. Concurenta a negat faptul că ar fi avut sentimente de iubire pentru fostul partener. Susține, în schimb, că a dezvoltat un atașament pentru el.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 9 aprilie 2024. Discuții după cel mai recent task. Cine a câștigat

”Aș vrea să știi, Laura, că te iubesc, ești o frumoasă. Familia și apropiații te susțin și sunt mândri de tine. Ești puternică și trebuie să tratezi cu indiferență persoanele care încearcă să te atace. Rămâi așa cum ești tu, naturală, și să nu pui la suflet răutățile care ți se aduc. Dacă este să-ți găsești jumătatea în casă bine, dacă nu, o să găsești afară. Ce e al tău e pus deoparte. Să știi că toate se întâmplă cu un motiv în viață și Dumnezeu dă la fiecare după sufletul și asemănarea lor.”, a mai spus doamna Ștefan.

Ea spune că Laura nu caută atenția doamnei Daniela, așa cum mama lui Cristian crede: ”Nu știu ce să mai zic. Eu nu am văzut-o fericită în emisiune”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 9 aprilie 2024. Discuții după cel mai recent task. Cine a câștigat... Mireasa sezonul 8. Sergiu se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x