Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cine e Laura și ce poveste de viață are. Ce fel de partener își dorește

Laura de la Mireasa sezonul 9 și-a spus povestea de viață. Are 27 de ani și a locuit mulți ani în străinătate.

colaj de imagini cu laura de la mireasa sezonul 9 Galerie
Laura de la Mireasa sezonul 9 și-a spus povestea de viață. Are 27 de ani și a locuit mulți ani în străinătate. | Antena 1

În ediția Mireasa din 1 februarie 2024, Laura și-a spus povestea de viață.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 31 ianuarie 2024. Cine e Cristina și ce poveste de viață are. Își dorește să se căsătorească

Cine e Laura și ce poveste de viață are concurenta de la Mireasa sezonul 9

Laura are 27 de ani și este din Ploiești. A studiat până în clasa a 9-a în România, apoi a plecat cu tatăl ei în Cipru. Părinții s-au despărțit pentru că mama nu a dorit să se mai căsătorească, având un mariaj eșuat în trecut.

Despărțirea părinților a afectat-o. Spune că a avut mai multe locuri de muncă, într-o fabrică de pâine, casier, apoi la o agenție de pariuri.

Prima relația a avut la 19 ani, au locuit împreună, dar a considerat că era prea devreme pentru căsătorie. S-a încheiat pentru că el s-a schimbat, fiind gelos și violent.

Partenerul ideal e înalt, nu o deranjează dacă e plinuț, important e să aibă un chip plăcut. Nu îi place minciuna și nu vrea să aibă alături un bărbat căruia să îi placă jocurile de noroc. Nu exclude un partener de o religie diferită, însă nu ar fi de acord ca acesta să aibă mai multe soții.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9. De ziua sa, Maria a reușit cu greu să-și potolească lacrimile. Ce s-a întâmplat

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cristian spune că a făcut videochat. Ce părere are mama lui, doamna Daniela, despre... Cât de schimbată este acum Yana de la Mireasa. Cum arată fosta iubită a lui Andrei și ce a postat pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x