Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. De ziua sa, Maria a reușit cu greu să-și potolească lacrimile. Ce s-a întâmplat

Maria a reușit cu greu să-și potolească lacrimile în timp ce Iuliana vorbea la telefon cu mama sa.

Mireasa sezonul 9. De ziua sa, Maria a reușit cu greu să-și potolească lacrimile. Ce s-a întâmplat Galerie
Maria a reușit cu greu să-și potolească lacrimile în timp ce Iuliana vorbea la telefon cu mama sa. | Antena 1

Doamna Iulica, mama Iulianei, a intervenit telefonic pentru a discuta cu fiica sa. Concurenta a cerut să discute cu mama sa, așa că i s-a oferit această ocazie.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 31 ianuarie 2024. Cine e Cristina și ce poveste de viață are. Își dorește să se căsătorească

De ziua sa, Maria a reușit cu greu să-și potolească lacrimi. Ce s-a întâmplat

Emoționate, Iuliana și mama sa și-au spus că se iubesc, iar părintele a asigurat-o că o susține necondiționat. ”Ne e foarte dor de tine, la toți. Suntem cu sufletul la gură să te vedem în fiecare zi”, i-a zia doamna Iulica.

Iuliana și-a dorit să vorbească cu mama sa, cu care are o relație foarte strânsă.

”Îmi era dor de vocea ei, e mama mea, și noi suntem așa, toată familie e unită. Ne susținem unul pe altul. Nu am stat așa să nu vorbim. Mă bucur măcar să-i aud vocea, să știu că i-am auzit vocea și parcă sunt încărcată de energie și sunt altcineva”, a spus și Iuliana.

Întrebată dacă e vreun băiat pe placul ei pentru Iuliana, doamna Iulica a răspuns: ”Încă nu m-am gândit. Vrem să vedem caracterul băieților, abia a început emisiunea și nu a fost suficient timp ca să ne dăm încă seama.”

În tot acest timp, Maria a plâns. Când conversația telefonic s-a terminat, concurenta a fost întrebată care e motivul. Nu a putut să vorbească.

”Nu neapărat (n.r. să o sune familia), m-am emoționat pentru că știu că ține foarte mult la familia ei, a și plâns în casă câteva zile.”, a spus Maria printre lacrimi.

Gabriela Cristea a surprins-o pe finalul emisiunii, oferindu-i o conversație telefonică cu mama sa.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 31 ianuarie 2024. Cine e Valentina și ce poveste de viață are. A fost căsătorită

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și pe AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Mireasa sezonul 9, 31 ianuarie 2024. Cine e Cristina și ce poveste de viață are. Își dorește să se căsătorească... Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa au împlinit 3 ani de relație. Ce i-a transmis tânăra iubitului său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x