Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

cristina si alexandru de la mireasa sezonul 9 Galerie
Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă. | Antena 1

Emoții pentru cuplurile de la Mireasa. Perechile singure au ales ce pereche să primească un cadou de Mărțișor: un weekend împreună în casă.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Concurenții nominalizează un cuplu! Emoții mari

Concurenții singuri au votat un cuplu. Lor li s-a părut foarte dificil. ”Cei care sunt în cuplu nu ne-au greșit cu nimic”, a zis Cristi înainte să afle motivul.

”Veți vota un cuplu care să-și petreacă weekend-ul împreună în casa Mireasa”, a dezvăluit Simona Gherghe scopul votului. Tinerii s-au relaxat și au notat perechea căreia vor să-i ofere acest privilegiu.

  • Andrada - Cristina și Alexandru
  • Dediș - Cristina și Alexandru
  • Delia - Cristina și Alexandru
  • Maria - Alex și Cristina
  • Cristi - Cristian și Laura
  • Eliza - Cristina și Alexandru
  • Khaled - Alex și Cristina
  • Albert - Cristina și Alexandru

Auzind că au fost votați de aproape toată casa, Alexandru și Cristina s-au panicat ușor. Le-a revenit zâmbetul când au aflat că sunt, de fapt, premiați de concurenții singuri cu șansa de a petrece timp împreună.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x