Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Elena, reacție dură după ce a văzut-o pe Antonia că interacționează cu Valentin. Ce a urmat

După ce i-a fost blocată comunicarea cu Cristian, Antonia a interacționat cu Valentin de mai multe ori, iar acest lucru a enervat-o la culme pe Elena, care nu și-a mai putut stăpâni reacțiile. Cele două concurente și-au adresat replici dure.

colaj foto cu elena si antonia la emisiunea mireasa sezonul 9 Galerie
Antonia și Elena și-au adresat replici acide la emisiunea Mireasa, sezonul 9 | capturi antena1

În ediția din 10 iunie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 9 au fost difuzate imagini în care Antonia și Elena își adresează replici acide, în seara de sâmbătă. Camerele de filmat au surprins totul și se pare că discuțiile aprinse au pornit de la interacțiunile avute de Antonia cu Valentin.

Elena s-a enervat la culme când a văzut-o pe Antonia că interacționează cu Valentin, după ce a fost blocată de doaman Daniela. Ce a urmat la Mireasa sezonul 9

Doamna Daniela a ales s-o blocheze pe Antonia, motivând următoarele: „Decid să o blochez pe Antonia ca urmare a celor întâmplate, din dorința de-a avea amândoi răgaz să realizeze ce înseamnă unul pentru celălalt și pentru a-și contura viitorul, dacă este împreună sau nu”.

Antonia nu s-a sfiit să își ascundă reacțiile de supărare atunci când a realizat că nu poate vorbi cu iubitul său până în gala de vineri.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Ce reacție a avut doamna Daniela, după ce a blocat comunicarea dintre Cristian și Antonia

La un moment dat, în cursul serii de sâmbătă, aceasta a interacționat de câteva ori cu Valentin și se pare că acest lucru a deranjat-o la culme pe Elena, care nu s-a ferit să își arată nemulțumirile!

„Nu sunt ok, nu suport băgarea în seamă și nu o suport deloc!”, a zis ea, vorbind cu alți concurenți din casă.

Antonia a auzit replica acesteia și a intervenit în discuție: „De când am intrat în emisiunea asta, femeia asta are ceva cu mine!”.

Ulterior, Antonia și Elena și-au aruncat replici acide, iar Liviu a intervenit ca să aplaneze conflictul din casa Mireasa sezonul 9.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Alexandru a răbufnit când a văzut-o pe Cristina consumând alcool! Ce i-a spus, fără reținere

Elena n-a lăsat lucrurile așa, ci i-a spus lui Valentin ce o deranjează.

„Nu mai da foc și brichetă cui nu vreau eu, înțelege-mă și pe mine! Te rog frumos!”, i-a zi sea nervoasă.

Ulterior, în platoul emisiunii, Antonia a zis: „Gelozia este o boală! Vindecă-te!”.

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video din ediția de luni, 10 iunie 2024, a emisiunii Mireasa, sezonul 9.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Alexandru a răbufnit când a văzut-o pe Cristina consumând alcool! Ce i-a spus, fără re... Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Doamna Daniela s-a simțit rău și o ambulanță a venit de urgență! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x