Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Ce reacție a avut doamna Daniela, după ce a blocat comunicarea dintre Cristian și Antonia

Discuțiile aprinse între doamna Daniela și cuplul format din Antonia și Cristian au continuat și în ediția de luni a emisiunii Mireasa sezonul 9, din data de 10 iunie 2024. Concurentul a avut o reacție neașteptată, după ce mama lui i-a blocat comunicarea cu Antonia.

colaj foto cu simona gherghe si doamna daniela si cristian alaturi de antonia la mireasa sezonul 9 Galerie
Doamna Daniela a dezvăluit ce simte cu adevărat în privința situației dintre Cristian și Antonia, în ediția din 10 iunie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 9 | capturi antena1

Nu mai este o noutate faptul că doamna Daniela nu o vede pe Antonia ca fiind o parteneră potrivită pentru fiul său, Cristian. În urma discuțiilor avute, cei trei nu au reușit să ajungă la un punct de vedere comun, așa că tensiunile au crescut, în loc să scadă.

Astfel, doamna Daniela, care a fost vineri aleasă ca fiind mama săptămânii, a decis să blocheze comunicarea dintre fiul său și Antonia. Apoi, în ediția de luni, 10 iunie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 9, cei trei au discutat din nou despre situația complicată.

Ce reacție neașteptată a avut doamna Daniela, după ce a blocat comunicarea dintre Cristian și Antonia. Ce a ieșit la iveală în ediția de luni, 10 iunie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 9

„Decid să o blochez pe Antonia ca urmare a celor întâmplate, din dorința de-a avea amândoi răgaz să realizeze ce înseamnă unul pentru celălalt și pentru a-și contura viitorul, dacă este împreună sau nu”, a fost motivația doamnei Daniela, după ce a anunțat decizia luată în ediția de vineri, fără să îi pese că acest lucru afectează inclusiv aniversarea de relație a celor doi.

Practic, cei doi nu au voie să interacționeze până în gala de vineri, când restricția va fi ridicată. Vestea a adus lacrimi în ochii Antoniei, dar și un val uriaș de nemulțumire în rândul celorlalte concurnete din casa Mireasa, sezonul 9.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Discuțiile tensionate între doamna Daniela, Antonia și Cristian continuă: „Lasă-mă să-mi fac...”

„Eu am simțit, știam, eram sigură, pentru că o cunosc deja”, a zis Antonia nervoasă, imediat după vestea ce a întristat-o atât de mult.

Luni, în ediția din 10 iunie 2024, Cristian și Antonia au purtat o discuție destul de acidă cu doamna Daniela.

„Nu mai sunt supărată pe ea, mai ales că am văzut că s-a simțit și ea foarte rău și nu am avut cum să mai am atitudinea pe care am avut-o, dar am purtat o discuție cu ea ieri și sper că s-au clarificat lucrurile. Și sper că s-a înțeles, o data pentru totdeauna, ceea ce am avut de transmis”, a fost replica lui Cristian.

„Eu mă bucur pentru orice îndrăgostit, dar în sufletul meu, atunci când mă uit în ochii fiului meu, aș vrea și să pot să văd eu ca mamă să văd bucuria și împlinirea și satisfacția mea. Satisfația mea pentru că atunci când vine vorba despre copilul tău simți mult mai mult față de oricare altă persoană din casa asta”, a zis doamna Daniela.

„Acum nu este despre ceea ce simțiți dumneavoastră”, a completat Simona Gherghe.

„Mi-aș dori Cristian să știe și ce simte și crede tatăl lui”, a spus mama concurentului, care a tot subliniat importanța părinților în viitorul tinerilor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția de luni, 10 iunie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 9 ca să descoperi tot dialogul dintre Cristian, Antonia și doamna Daniela.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Vlad a cerut-o în căsătorie pe Iuliana! Cum s-a întâmplat și ce a dezvăluit Simona Ghe... Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Alexandru a răbufnit când a văzut-o pe Cristina consumând alcool! Ce i-a spus, fără re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x