Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Valentin a curtat-o pe Antonia la party. În ciuda apropierilor, ea era cu gândul la Albert

La party, Valentin i-a oferit un trandafir Antoniei, a strâns-o în brațe și s-a arătat interesat să o cunoască.

Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Valentin a curtat-o pe Antonia la party. În ciuda apropierilor, ea era cu gândul la Albert Galerie
La party, Valentin i-a oferit un trandafir Antoniei, a strâns-o în brațe și s-a arătat interesat să o cunoască. | Antena 1

După ce i-a reamintit că a curtat mai multe fete și a fost respins, Antonia i-a spus lui Valentin că e interesată de doi băieți. Prima opțiune este Albert, apoi el.

Valentin a curtat-o pe Antonia, însă ea era tot cu gândul la Albert.

La party, Valentin și Antonia au interacționat foarte mult. Băiatul s-a arătat interesat să o cunoască mai bine. Ea i-a transmis că nu vrea să se apropie de nimeni în afară de alte două persoane: el și Albert.

”Dacă mă alegi ca a doua variantă, nu mă interesează”, a punctat concurentul. El a tot insistat ca Antonia să îi dea o șansă, dar în cele din urmă a fost deranjat de nehotărârea ei.

Mai târziu, Antonia revenea la Albert, care a respins-o. Ea l-a tachinat împingându-l, iar el a trecut pe lângă ea și a intrat în casă. În emisia live, ea și-a exprimat dorința de a îl cunoaște pe fiul doamnei Mariana, dar i-a cerut lui Valentin să aibă răbdare.

Citește și: Cum a fost primit Daniel în familia Anei. Gestul socrului pentru concurentul de la Mireasa sezonul 8

Fata consideră că a făcut pași doar către Albert în ultimele săptămâni. ”Vreau să-ți spun, Valentin, dă timp și mai ai puțină răbdare. Să mai așteptăm un pic, totuși interacțiunea noastră a fost sâmbătă și azi e luni”, a declarat Antonia.

De cealaltă parte, Valentin a zis că nu le-a curtat pe toate fetele, ci doar a interacționat cu toate și a păstrat distanța față de multe dintre ele.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cristian spune că a făcut videochat. Ce părere are mama lui, doamna Daniela, despre asta

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Cum a fost primit Daniel în familia Anei. Gestul socrului pentru concurentul de la Mireasa sezonul 8... Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Un nou cuplu! Cristian și Laura s-au sărutat la petrecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x