Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Replici dure între Antonia și Cristian: ”Vrei să încheiem relația?”

Cristian s-a arătat deranjat de comportamentul Antoniei de la party. El a răbufnit și i-a reproșat că l-a atins pe artist, după care a mers la Valentin, căruia i-a cerut o brichetă.

Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Replici dure între Antonia și Cristian: ”Vrei să încheiem relația?” Galerie
Cristian s-a arătat deranjat de comportamentul Antoniei de la party. El a răbufnit și i-a reproșat că l-a atins pe artist, după care a mers la Valentin, căruia i-a cerut o brichetă. | Antena 1

Cristian și Antonia s-au certat în emisia live de azi, 13 iunie 2024. Iată de la ce a pornit totul.

Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Replici dure între Antonia și Cristian: ”Vrei să încheiem relația?”

După ce Antonia s-a certat cu Elena și Valentin, iar Cristian a preferat să tacă, el a răbufnit spre sfârșitul emisiunii.

”Cât crezi că mai merge așa cu caterinca, sarcasmul? Eu știu să le delimitez”, a zis Cristian. El a continuat să tune și să fulgere.

Articolul continuă după reclamă

”Cred că s-a întrecut măsură în conversația pe care ai avut-o la începutul emisiunii. Să nu ne mai pară rău. De păreri de rău și scuze sunt sătul de mulți ani. Nu am niciun orgoliu”, a continuat el.

”Vezi că le dai lor ce vor”, a afirmat Antonia, iar Cristian a negat, afirmând că Elena și Valentin au dreptate.

”Elena a avut dreptate în ceea ce a spus. Nu mă pricep la flirt (n.r. legat de flirtul Antonici cu artistul). Nu cred că a fost un flirt, am fost acolo, nu poți să te comporți așa. Vlad îmi face semn, mă fac că nu văd, mă uit pe sus.”, a mai zis Cristian.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Elena și Antonia au ajuns la cuțite. Valentin a intervenit și a atacat-o pe fosta iubită

Fiul doamnei Daniela a punctat că a făcut un efort mare pentru a înțelege pe toată lumea: ”Vrei să o zic pe aia dreaptă, nu are nimeni cum să-mi atingă mie femeia. Omul ăla era acolo, el și-a retras mâna, tu te-ai dus mai aproape. Nu ai cum să faci gestul ăsta. Nu sunt un dement, un debil. Nu ,mă duc deloc prea departe. Nu concep ideea să te ții de mână cu un alt bărbat, mai cu seamă că nu îmi este prieten. Nu cocncep așa ceva. Nu dau satisfacție nimănui. Fata chiar a avut dreptate”, a mai continuat el.

Cristian a afirmat că el a stat ca un ”cățeluș” după ea și că el i-a rugat pe toți să nu îi dea brichetă.

”Pe mine nu mă deranjează că te-ai dus și ai cerut o brichetă. Dacă vezi că e tot un context că se tot repetă, ce treabă ai tu cu un om care era la masă, ce treabă ai tu să te duci?! Nu dau satisfacție nimănui, am o relație bună cu Valentin, cu Elena. M-ai văzut pe mine vreodată cu Laura să ne zâmbim, să se bage în seamă cu mine?! Nu ne interesează de nimic pe noi”, a tunat el.

Antonia i-a reproșat că nu îl interesează. ”Vrei să încheiem relația?”, i-a zis el. Băiatul a replicat că dacă ar dori asta, oricum nu ar face-o în emisiunea live.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Elena și Antonia au ajuns la cuțite. Valentin a intervenit și a atacat-o pe fosta iubi... Mireasa, sezon 7. Cum a surprins-o Antonio pe Maria la împlinirea unui an de la logodnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x