Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 14 februarie 2024. Scandal în casa fetelor și a mamelor în urma unui task. Ce s-a întâmplat

A fost scandal în casa fetelor și a mamelor în timpul unui task. Mamele au încurcat și ele grămăjoarele și au fost nevoite să-și schimbe voturile.

fetele in timpul task ul de tocat legume Galerie
A fost scandal în casa fetelor și a mamelor în timpul unui task. Mamele au încurcat și ele grămăjoarele și au fost nevoite să-și schimbe voturile. | Antena 1

Fetele au fost provocate să toace legume și s-a ales cu ceartă. Nu doar între tinere, ci și între mame, căci acestea au greșit jurizarea.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Surpriză pentru Albert la Capriciile Iubirii. Pe cine a revăzut concurentul

Scandal în casa fetelor și a mamelor în urma unui task. Ce s-a întâmplat

Delia a fost foarte vocală, lucru care le-a nemulțumit pe celelalte fete. Ele s-au certat pe legume și multe au fost nemulțumite de cuțitele primite.

După ce au analizat fiecare activitate a gospodinelor, mamele au votat. Doamna Viorica a optat pentru Iuliana, doamna Floarea pe Andrada, doamna Ioana pe Delia, doamna Mariana pe Maria, doamna Daniela pe Delia, doamna Maria pe Andrada.

Pentru că a fost egalitate între Andrada și Delia, doamna Mariana a anunțat câștigătoarea: Delia.

Revenind în bucătărie, fetele contestau decizia mamelor. Ele afirmau că nu a fost corect. Cele mai vocale au fost Laura, Andrada, Maria.

Doamna Daniela a realizat că mamele au încurcat grămăjoarele, astfel că și-au schimbat alegerile. Majoritatea au optat pentru Antonia. Astfel, Antonia a fost câștigătoarea.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi rupe tăcerea după ce s-a despărțit de Sergiu. De ce nu mai sunt împreună, conform spuselor ei

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 13 februarie 2024. Un nou task a provocat hohote de râs. Ce pereche a câștigat proba

Imagini exclusive de la petrecerea Mireasa, în fiecare joi. Cum poți vedea gratuit momente care nu apar la TV... Mireasa sezonul 9, 14 februarie 2024. Apropieri între concurenți la panica de la miezul nopții! Un nou cuplu s-a format...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x