Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Adriana a intrat în competiție. Care e povestea ei. E fosta iubită a unui concurent

Adriana este noua concurentă din sezonul 9 Mireasa. Fata și-a spus povestea, mărturisind că este fosta iubită a unui tânăr din competiție.

Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Adriana a intrat în competiție. Care e povestea ei. E fosta iubită a unui concurent Galerie
Adriana este noua concurentă din sezonul 9 Mireasa. Fata și-a spus povestea, mărturisind că este fosta iubită a unui tânăr din competiție. | Antena 1

Adriana a intrat în casa Mireasa. După ce și-a spus povestea, tânăra a afirmat că ea și Ștefan au avut o relație.

Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Adriana a intrat în competiție. Care e povestea tinerei concurente

”Cel mai mare defect al meu e sinceritatea”, a spus Adriana, noua concurentă. Iubește să călătorească și să petreacă timpul cu cei dragi. Promite să facă sport și în casa Mireasa.

A absolvit facultatea de Marketing din cadrul ASE. Acum e studentă la Politehnică. Încă de la 16 ani lucrează.

”Tatăl meu nu a fost neapărat un model masculin pentru mine. Bărbatul ideal e înalt, cu un aspect fizic plăcut, cu un spirit de dezvoltare continuu. Nu aș putea trece peste infidelitate. Nu ofer a doua șansă. Mă deranjează dacă actualul iubit ar fi fost căsătorit și are un copil. Prefer să nu aibă, să ne creem propria familie”, a mai zis fata.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Valul de critici din partea doamnei Daniela a făcut-o pe Laura să plângă

Ultima relație s-a încheiat în februarie 2023. A depășit cu greu durerea, ajutată fiind de cei dragi și de animalul de companie.

Adriana o cunoaște pe doamna Iuliana și pe Ștefan, fiind din aceeași comună. ”Noi făceam sport împreună, el are o sală de fitness. Am petrecut timp pe toată perioada împreună, am fost împreună 3 ani, pe o perioadă de trei luni. Eu aveam 15 ani, el 18. A fost o relație de o vară. Familiile noastre se cunosc, ne-au văzut. La momentul acela simțeam că mă potrivesc cu el. Acum nu pot spune că-mi doresc ceva cu el.”, a mai spus acesta.

Adriana spune că sora sa a fost înscrisă. S-a întâmplat la o săptămână după ce Ștefan a fost acceptat la casting.

Ce spunea Adriana cu o zi înainte să intre în casa Mireasa

”Sunt foarte încântată să particip telefonic alături de voi. Am 23 de ani, am terminat Facultatea de Marketing, în prezent sunt studentă în anul 2 la Politehnică. Îmi place să călătoresc, să petrec timpul liber alături de familie. Băiatul trebuie să fie înalt, cu un aspect fizic plăcut, familist, loial, sincer. M-am uitat în ultimele zile la Mireasa. Momentan nu am pus ochii pe niciun băiat. Țin să-i cunosc în casă”, a spus Adriana, noua concurentă.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurentă nu-i mai acoperă chipul fiului

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Valul de critici din partea doamnei Daniela a făcut-o pe Laura să plângă... Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Eliminare directă! Un concurent părăsește competiția, două fete din cuplu intră în cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x