Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Liviu a cerut-o de soție pe Delia. Cum arată inelul pe care concurentul i l-a oferit

Delia a avut o surpriză neașteptată din partea lui Liviu de la Mireasa, după ce a fost cerută de soție. Iată ce moment unic a fost!

Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Liviu a cerut-o de soție pe Delia. Cum arată inelul pe care concurentul i l-a oferit Galerie
Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Liviu a cerut-o de soție pe Delia. Cum arată inelul pe care concurentul i l-a oferit | antena 1

Delia și Liviu au reușit să demonstreze că iubirea dintre ei este una reală și că își doresc să petreacă o viață întreagă împreună.

Liviu a cerut-o de soție pe Delia la Mireasa, sezonul 9. Cum a avut loc momentul inedit și cum arată inelul

Emisiunea din 17 iunie 2024 de la Mireasa a început cu un moment foarte frumos, mai precis cu o demonstrație a iubirii. Liviu a cerut-o de soție pe Delia în Maramureș unde cei doi au mers într-o călătorie scurtă.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 14 iunie 2024. Toți concurenții au făcut nominalizări. Soarta a doi dintre ei, decisă de Delia și Valentin

Liviu a ceurt-o de soție chiar într-un loc de poveste, iar tânăra concurentă a spus „DA”, semn că și ea îi împărtășește sentimentele.

Delia a arătat inelul la cameră și a spus că a fost foarte emoționată. Cei doi au mers cu mocănița și au avut parte de priveliști inedite și de mese copioase. „Am simțti că ne-am întors în timp”, a spus Delia.

Fanii emisiunii și ai cuplului au putut vedea in avanpremieră câteva clipuri din momentul unic al cererii în căsătorie, urmând ca mâine să se difuzeze întregul material.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 14 iunie 2024. Ce cuplu intră în cursa de eliminare alături de perechile Laura-Albert și Vlad-Iuliana

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 6. Miruna, nouă imagine cu iubitul ei. Cine este bărbatul care a cucerit-o... Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Liviu și Vlad s-au certat și și-au aruncat vorbe grele. De la ce a pornit totul între ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x