Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 22 aprilie 2024. Un nou cuplu! Valentin și Elena s-au sărutat

Valentin și Elena au găsit drumul unul către altul. Cei doi s-au sărutat după o discuție pe terasă.

Mireasa sezonul 9, 22 aprilie 2024. Un nou cuplu! Valentin și Elena s-au sărutat Galerie
Valentin și Elena au găsit drumul unul către altul. Cei doi s-au sărutat după o discuție pe terasă. | Antena 1

Elena și Valentin s-au sărutat și acum formează un cuplu. Cei doi au explicat cum au decis să se reapropie.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 22 aprilie 2024. Doamna Viorica, rușinată de imaginile cu Liviu și Delia. Cei doi au dormit împreună

Mireasa sezonul 9, 22 aprilie 2024. Un nou cuplu! Valentin și Elena s-au sărutat

Valentin și Elena au discutat pe terasă despre legătura lor. Tânăra i-a spus, din nou, că îl place. Câteva minute mai târziu, concurenții de la Mireasa se sărutau pe ringul de dans.

Ulterior, au ieșit pe terasă, unde Valentin i-a oferit iubitei sale un buchet de flori.

”De când așteptam”, a zis Elena după ce Valentin a sărutat-o și pe terasă, când el i-a dăruit un buchet de flori.

”Da”, au zis Valentin și Elena când au fost întrebați dacă formează un cuplu.

Valentin a afirmat că a simțit să facă pasul acesta, dar a vrut să clarifice anumite lucruri. A fost plăcut impresionat de faptul că Elena a fost sigură că pe el îl vrea și i-a căutat prezența.

”Să ajungem până vineri, nu pot să dau un răspuns”, a afirmat tânărul când Simona Gherghe l-a întrebat de ce se va întâmpla cu ei dacă fata părăsește competiția.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Motivul pentru care Antonia nu a vrut să intre în live. Ce se întâmplă între ea și Cristian

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 22 aprilie 2024. Doamna Viorica, rușinată de imaginile cu Liviu și Delia. Cei doi au dormit împreună... Mireasa sezonul 9. Maria, fosta iubită a lui Cristian, face acuzații. De ce susține că el minte și ce spune despre părin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x