Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 27 iunie 2024. Doamna Oana, mama Laurei, a intrat în direct. Ce a putut să-i spună lui Albert

Doamna Oana, mama Laurei, a intrat în direct după ce Albert s-a despărțit de fiica ei în ediția de miercuri, 27 iunie 2024. Femeia a avut câteva cuvinte de spus despre separarea celor doi.

Colaj cu Laura, Albert și doamna Mariana la Mireasa Galerie
Doamna Oana, mama Laurei, a intrat în direct după ce Albert s-a despărțit de fiica ei în ediția de miercuri, 27 iunie 2024 | Antena 1

În ediția de miercuri, 26 iunie 2024, Albert și Laura au anunțat că nu mai formează un cuplu. Vestea nu i-a picat deloc bine tinerei, care nu a înțeles motivul pentru care băiatul a luat o astfel de decizie.

„Văd că de ceva timp nu mergem pe aceeași lungime de undă. Mi se pare că nu ne facem bine unul altuia. Asta este starea pe care o am. Nu e ceva de judecat. E pur și simplu ceva ce cred și simt! Nu vreau să mai continuăm în felul ăsta! Nu vreau să îți fac rău nici ție, dar nici mie. Vreau să ne fie bine amândurora”, i-a spus Albert.

„Eu am avut încredere în tine și în noi, dar dacă nu se poate... nu se poate. Nu pot să țin un om cu forța lângă mine. Am încercat să îți ofer spațiu, să nu fie presiune. Eu îți înțeleg deciziile și atât”, i-a răspuns Laura.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Laura a refuzat să intre în platou după ce s-a despărțit de Albert. Fata plângea pe terasă

Laura nu a putut continua discuția cu Albert după ce i-a auzit cuvintele. Tânăra a izbucnit în lacrimi, iar doamna Mariana a încercat să o liniștească, însă rezultatele sale nu au dat roade.

„Vreau să plec acasă! Nu mai vreau eu nimic. Am obosit!”, a spus Laura cu lacrimi în ochi.

Doamna Oana, mama Laurei, a intrat în direct în ediția de joi, 27 iunie 2024, Mireasa sezonul 9

În ediția de joi, 27 iunie 2024, Laura a avut parte de o surpriză. Doamna Oana, mama tinerei, a intrat în direct pentru a discuta cu fiica ei despre separarea de Albert.

„Sunt supărată! Așa a fost să fie. Ce să zic? Îmi pare rău că îi văd așa, suferim și noi. Doare când vezi ce se întâmplă. Vreau să spun despre ea că este un copil bun, cu suflet bun. Albert va avea un loc special în sufletul ei, dar viața merge mai departe”, a zis doamna Oana.

„Îi mulțumesc din suflet doamnei Marianei că a fost alături de Laura. Ei știu ce a fost acolo, e decizia lor și o respect. Dumnezeu să le ofere ce este mai bun amândurora. E greu că îi vezi acolo suferind. (...) E greu pentru toți. Eu i-aș spune lui Albert să aibă grijă la tot ce se întâmplă în jurul lui și să deschidă ochii. Atât vreau să-i spun!”, a mai adăugat mama Laurei.

„Îl tratez ca pe un sfat”, a spus Albert.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 7 iunie 2024. Laura și Albert, date în lanul cu lavandă: „Este atracție!”

De altfel, Laura nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Aceasta susține că Albert s-a gândit la despărțire din cauza Mariei Lungu. Se pare că tânăra a observat câteva gesturi nepotrivite făcute de fostul partener în preajma acesteia.

Ce au discutat Laura și doamna Mariana după despărțirea tinerei de Albert la Mireasa, sezonul 9

Doamna Mariana s-a arătat foarte afectată de separarea lui Albert de Laura. Între aceasta și concurenta Mireasa, sezonul 9 a existat o discuție copleșitoare. De asemenea, doamna Mariana a avut o conversație acidă cu Albert.

„Te rog să nu mai fumezi atât de mult”, i-a cerut femeia băiatului.

„Ce pot să-i fac? Poate el are un alt tipar de fată. Eu i-am zis că mi se pare că s-a lăsat influențat. El știe ce a văzut...”, i-a mărturisit Laura doamnei Mariana.

„Nu cred că are încredere în mine, nu știu ce să mai zic”, a mai adăugat fata.

De asemenea, Laura și-a făcut apariția în live-ul de joi, 27 iunie 2024, purtând un tricou aniversar, iar Simona Gherghe i-a atras imediat atenția.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezonul 9. Reacția Antoniei după ce Maria și Cristian au avut o discuție între patru ochi. Ce întrebare i-a pus... Mireasa sezonul 9, 27 iunie 2024. Maria Lungu a plecat din casa show-ului matrimonial. Ce declarații a făcut tânăra desp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x