Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Liviu l-a sunat pe tatăl Deliei să îi ceară binecuvântarea. Ce i-a răspuns domnul Cristinel

După intervenția live a tatălui Deliei de la Mireasa, Capriciile Iubirii din 3 iulie 2024, Liviu l-a sunat pe viitorul său socru ca să îi ceară binecuvântarea.

Galerie
Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Liviu l-a sunat pe tatăl Deliei să îi ceară binecuvântarea. Ce i-a răspuns domnul Cristinel | Antena 1

Liviu l-a sunat aseară pe domnul Cristinel ca să îi ceară mâna Deliei. În ediția Mireasa din 4 iulie 2024 au fost difuzate imagini din timpul conversației telefonice.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Cristian și Antonia, contre cu Maria și Ștefan după ce i-au nominalizat spre eliminare

Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Liviu i-a cerut binecuvântarea tatălui Deliei

După ce i-a adresat un tir de întrebări domnului Cristinel în legătură cu Delia, Liviu i-a cerut binecuvântarea pentru a forma o familie cu fiica acestuia. Răspunsul bărbatului a fost unul afirmativ.

„Din partea noastră, a mea și a soției, aveți, dacă ea simte că trebuie să facă, aveți binecuvântarea noastră. Ea e singura care decide, noi ca părinți nu ne putem împotrivi. Chiar dacă o să treceți printr-un moment greu, dacă sunteți împreună o să treceți mai ușor”, a transmis tatăl Deliei.

Întrebată de Simona Gherghe cum i s-a părut conversația dintre Liviu și tatăl ei, Delia a spus că și-a simțit părintele extrem de împlinit.

„L-am simțit pe tati foarte împlinit și fericit și i-am simțit binecuvântarea din tot sufletul”, a spus Delia în ediția Mireasa din 4 iulie 2024.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Delia și Maria, protagonistele unui conflict de proporții. Ce acuzații și-au adus

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, i„ubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de opt mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Doamna Iuliana, dezvăluire dureroasă din trecut, după intervenția live a tatălui Deliei... Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Delia l-a sunat pe tatăl lui Liviu. Ce a vrut să afle din trecutul logodnicului său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x