Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Maria a plâns în live, după ce a ascultat prima conversație a lui Ștefan cu mama ei

După ce Maria a purtat o conversație telefonică cu tatăl lui Ștefan, a venit rândul băiatului să vorbească cu viitoarea sa soacră.

Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Maria a plâns în live, după ce a ascultat prima conversație a lui Ștefan cu mama ei Galerie
Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Maria a plâns în live, după ce a ascultat prima conversație a lui Ștefan cu mama ei | Antena 1

Atât Maria, cât și Ștefan au purtat conversații telefonice cu viitori lor socri și au cerut binecuvântarea. Băiatul a vrut să afle cât mai multe lucruri despre viitoarea lui soție, chiar de la mama ei. Discuția, difuzată ulterior în live-ul din 4 iulie 2024, a emoționat-o până la lacrimi pe Maria, care a început să plângă în platoul Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta logodnicul

Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Ce a vorbit Ștefan cu mama Mariei

Ștefan a avut ocazia să afle lucruri despre Maria chiar de la mama ei. Băiatul, printre altele, a vrut să știe dacă viitoarea lui soție își dorește copii, dar și dacă aceasta a fost violentă în trecut.

„Își dorește foarte mult trei copii. (...) Cum e Maria acasă, așa e și acolo, chiar puțin mai deschisă decât e acasă. (...) Doamne ferește! Nu există așa ceva! (Maria să fie violentă) ... Maria a plecat de la Revelion când a aflat că sunt la spital, atât de importantă e familia pentru ea”, a răspuns mama Mariei.

Ștefan a vrut să afle și dacă viitoarea sa soacră îl consideră băiatul potrivit pentru fata ei, dar și dacă îi oferă binecuvântarea.

„Tu ești omul potrivit pentru ea și mă bucur foarte mult. Văd iubire și înțelegere, văd ce voiam să vad ca o mamă pentru fata ei (...) Ea își dorește o căsnicie foarte mult și se implică foarte mult. (...) Da! Suntem de acord. Eu sunt de acord, ți-l dau și pe domnul Marius”, a spus mama Mariei, care l-a dat la telefon pe soțul ei.

„Sunt de acord în totalitate, important e că vă înțelegeți. Am văzut că o faci fericită, îmi place ce văd, voi știți cel mai bine”, a spus și tatăl Mariei.

După intervenția telefonică a lui Ștefan cu părinții ei, Maria s-a emoționat și a început să plângă în live-ul din 4 iulie 2024.

„M-am emoționat. Îmi este foarte dor de ei, de mami, să stau cu ea. Doamna Iuliana a fost ca o mamă pentru mine și eu am avut atâtea capricii și toane și chiar a fost lângă mine, dar mami e mami și nu poate să o schimbe nimeni niciodată”, a explicat logodnica lui Ștefan.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Ce a anunțat Simona Gherghe despre presupusul dosar al lui Liviu

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de opt mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Iuliana și Vlad au avut parte de un fantasy date în natură. Ce declarații și-au făcut... Mireasa, sezonul 9. Ce a sfătuit-o doamna Daniela pe Delia cu privire la ziua cununiei civile. Reacția Antoniei, care er...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Citește și
x