Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta logodnicul

Delia și Liviu au împlinit trei luni de când formează un cuplu în casa Mireasa. Cei doi concurenți s-au întrecut în surprize, dar și în promisiuni de iubire.

Mireasa, sezonul 9. Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta logodnicul Galerie
Mireasa, sezonul 9. Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta logodnicul | Antena 1

Delia și Liviu sunt mai siguri ca niciodată că vor să își petreacă tot restul vieții împreună și au planuri mari pentru atunci când vor ieși din casa show-ului matrimonial. Cei doi concurenți au avut parte de un moment intim cu ocazia împlinirii a trei luni de relație, iar imaginile au fost prezentate în premieră la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Ce a anunțat Simona Gherghe despre presupusul dosar al lui Liviu

Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație în casa Mireasa, sezonul 9

Delia și Liviu au avut motiv de sărbătoare, deoarece au împlinit trei luni de relație. Cei doi și-au făcut surprize reciproc, concurenta fiind prima care a pus la cale un moment romantic. Aceasta a organizat „o ieșire în pub”, iar logodnicul ei a fost extrem de impresionat de gest.

„Mulțumesc din suflet, mulțumesc pentru tot (...) Ce șmecher e, e ceva frumos. Se pare că ai comandat tot ceva pe gustul meu (...) Am puține emoții. Te iubesc. Deci trebuie să rememorăm toate momentele noastre. Prima întâlnire a fost cina la restaurant, a doua a fost nuntă în Vaslui, și cu ocazia asta trebuie să ajungem în Vaslui să vedem dacă e la fel, și astăzi aici”, a spus Liviu de la Mireasa.

Cu emoție în glas, Delia și Liviu au rememorat momentele frumoase, dar și cele dificile din cadrul competiției. Cei doi și-au exprimat din nou iubirea și au vorbit despre planurile de viitor. Fericită pentru cei doi a fost și Doamna Viorica, mama concurentului.

„Nu o să plec nicăieri. Tot aici o să fiu, și că tot veni vorba de asta, o să îți fac și o casă. Să ne construim amândoi o casă. Tu mă ajuți cu tot. Îmi doresc să îmi fac casa noastră (...) Eu zic că o să ne iubim și mai mult”, a mai declarat concurentul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Laura, deranjată că Albert a ignorat-o și a petrecut timp cu Andrada și Adriana

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Ce a anunțat Simona Gherghe despre presupusul dosar al lui Liviu... Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Delia și Maria, protagonistele unui conflict de proporții. Ce acuzații și-au adus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Citește și
x