Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Alexandru a decis să țină distanța față de anumiți concurenți: „Dacă tu vrei situația asta...”

Alexandru vede lucrurile dintr-o perspectivă diferită după revenirea în casa Mireasa.

colaj alexandru și cristina, antonia și cristian Galerie
Alexandru și Cristina și-au schimbat atitudinea în urma unor gesturi făcute de Cristian și Antonia | Antena 1

Alexandru ține distanța față de anumiți concurenți. Tânărul consideră că trebuie să se distanțeze de Antonia și de Cristian, dar și de Iuliana și de Vlad. De la ce a pornit totul.

Citește și: Mireasa sezon 9, 3 iunie 2024. Cristina a fost cerută de soție de Alexandru. Tânărul s-a întors în casă, în calitate de concurent

Alexandru a decis să țină distanța față de anumiți concurenți. De la ce a pornit conflictul: „Dacă tu vrei situația asta, eu o las așa”

„Când se termină emisiunea, fiecare cu drumul lui”, spune tânărul, după ce a observat niște gesturi care nu i-au plăcut.

Acesta consideră că „le-a picat fața” când au auzit că se întoarce în casă. În gala de vineri, concurenții au aflat că Alexandru se întoarce în casă și că o va cere în căsătorie pe Cristina.

„Asta e fața noastră”, este de părere Vlad.

„Ăsta e șantaj emoțional”, susține Antonia. „Când a zis prea multă dramă, nu se referea la drama voastră...”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Ce discuție au avut Doamna Daniela și fiul ei după task-ul cabinei telefonice. Ce i-a zis Antonia

„Vorbim ce e de vorbit, dar... eu n-o să vin la tine deloc”, îi spune Alexandru lui Cristian.

„E decizia ta”, susține Cristian. „Eu n-am absolut nimic cu voi doi. Singurul băiat de pe aici pe care l-am simțit mai drag este Vlad. (...) Dacă vrei să menții poziția asta, n-ai decât.”

„Eu am menținut distanța aia pe care tu m-ai rugat s-o mențin”, mai adaugă Cristian. „Dacă tu vrei situația asta, eu o las așa.”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Vlad s-a simțit deranjat de criticile Iulianei. Cum a reacționat și ce i-a zis acesta

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Antonia se simte apropiată de doamna Iuliana: „Simt nevoia de o mamă!”... Mireasa, sezon 5. Giovana, Sese și Hurrem Selina, imagine superbă de familie, cu puțin timp înainte de nașterea băiețelu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x