Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele două cupluri nominalizate. Ce a anunțat Simona Gherghe

În cursa de eliminare care a fost valabilă până în gala de pe 5 iulie 2024 de la Mireasa s-au aflat două cupluri: Cristian și Antonia și Albert și Laura. Simona Gherghe a anunțat rezultatul!

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele două cupluri nominalizate. Ce a anunțat Simona Gherghe Galerie
Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele două cupluri nominalizate. Ce a anunțat Simona Gherghe | Antena 1

În gala de vinerea trecută de la Mireasa sezonul 9, 28 iunie 2024, Simona Gherghe a anunțat că două cupluri intră în cursa pentru eliminare, după voturile concurenților logodiți. Antonia și Cristian, alături de Laura și Albert, care nu mai sunt într-o relație între timp, au avut cele mai puține nominalizări.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 28 iunie 2024. Ce cupluri au intrat în cursa de eliminare. Simona Gherghe a făcut un anunț important

Cine părăsește casa Mireasa în sezonul 9, 5 iulie 2024. Ce au decis telespectatorii

UPDATE: În urma voturilor și a clasamentului făcut de public, doar Antonia a fost eliminată, dat fiindcă nu s-a aflat în preferințele publicului.

„Publicul a ales pentru a doua oară să vă despartă. Publicul a decis ca tu, Antonia, să pleci acasă”, a anunțat Simona Gherghe în gala Mireasa din 5 iulie 2024.

Rezultatul cursei de eliminare dintre cele două cupluri. Ce a votat publicul Mireasa

Cei patru concurenți au făcut o serie de declarații cu privire la situația dată, mărturisind faptul că își doresc să rămână în emisiune.

„Eu sunt împăcată. Am învățat că trebuie să mă pun pe primul loc. Dacă ar fi să o iau de la capăt, nu știu dacă aș schimba ceva, pentru că așa sunt eu. Îmi doresc ca publicul să mă facă fericită și să rămân în casă, pentru că am trecut prin atâtea aici”, a spus Laura la testimoniale.

„Eu, dacă continuam relația cu Laura, cu siguranță aș fi câștigat această emisiune, dar am ales să pun punct și să fac ce am simțit din prima zi, să mă alătur Antoniei. Chiar dacă am pierdut topul, finala, am preferat să fiu fericit”, a spus, la rândul său, Cristian, înainte de a afla rezultatul cursei de eliminare.

Publicul Mireasa a răspuns pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1 la întrebarea: „Ce cuplu doriți să eliminați de la Mireasa?”, opțiunile de vot fiind: cele două cupluri.

Emoțiile și tensiunile au atins cote maxime atunci când Simona Gherghe a scos plicurile cu voturile decisive.

În gala de pe 5 iulie 2024, moderatoarea emiiunii a anunțat cine părăsește casa Mireasa, conform dorinței telespectatorilor. Simona Gherghe a precizat că procentul este unul unic în istoria emisiunii.

„Procentul este de 92,03%. Cei care părăsesc emisiunea Mireasa în ultima gală sunt Antonia și Cristian”, a fost anunțul Simonei Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 9, 21 iunie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele trei cupluri nominalizate

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de opt mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Cristina și Alexandru, fantasy date într-un cadru de vis cu câteva zile înainte de cunu... Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian Luni, 08.07.2024, 14:16
Citește și
x