Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Scandal monstru între Albert și Valentin în pauza publicitară. Ce au avut de împărțit

Între Albert și Valentin de la Mireasa sezonul 9 a izbucnit un conflict puternic în pauza publicitară de la Mireasa, Capriciile Iubirii din 4 iulie 2024. Care a fost motivul!

Galerie
Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Scandal monstru între Albert și Valentin în pauza publicitară. Ce au avut de împărțit | Antena 1

Aseară, în timpul emisiunii Mireasa, Capriciile iubirii, Valentin s-ar fi amuzat copios pe seama discursului ținut de Albert. Ulterior, între cei doi a izbucnit un scandal monstru în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Maria a plâns în live, după ce a ascultat prima conversație a lui Ștefan cu mama ei

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Albert și Valentin, la cuțite înainte de ultima gală

Albert a reacționat vehement, ieri seara, în casa Mireasa, după ce Valentin și Elena s-ar fi amuzat de el în timp ce încerca să își expună punctul de vedere în emisia Mireasa, Capriciile Iubirii din 4 iulie 2024.

În ediția Mireasa din 5 iulie 2024, Simona Gherghe i-a întrebat pe cei doi băieți de la ce s-au luat atât de tare.

„Pentru că a fost treaba aia în live. Voiam să îmi spun ideea și... Așteptam să se facă liniște, să termine cei care aveau de vorbit și apoi să-mi spun ideea și într-adevăr, când voiam să-mi spun ideea, mai intervenea câte ceva și acesta a fost un moment în care Valentin și cu Elena râdeau. I-am spus: <<liniștește-te>> și după, ce m-a deranjat a fost că a continuat același lucru în casă. Și dacă mă deranjează ceva nu o să tac”, a explicat Albert în emisia live de azi.

„Acolo, pur și simplu m-a bufnit râsul că ai încercat a patra oară să spui ceva și când ai început să vorbești din nou, vorbeai peste fetele astea... Pe mine m-a bufnit râsul și după vorbeam cu Elena și mă amuzam fix de aceeași întrebare și nu știu care a fost deranjul”, a precizat și Valentin.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Ce a sfătuit-o doamna Daniela pe Delia cu privire la ziua cununiei civile. Reacția Antoniei, care era de față

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de opt mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Simona Gherghe, apariție rară în costum de baie și fără machiaj. Cum s-a pozat prezentatoarea Mireasa la piscină... Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Iuliana a sunat-o pe mama lui Vlad să îi ceară binecuvântarea. Ce a aflat de la viitoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei! Joi, 03.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x