Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert când a văzut imagini cu Antonia și Valentin ținându-se de mână

Situație încurcată pentru unii dintre concurenții sezonului 9 Mireasa! Triunghiul Antonia-Albert-Andrada pare că este pe cale să se extindă. Laura spune că a observat priviri insistente din partea Antoniei către Cristian, iar Albert a văzut că Valentin și Antonia s-au ținut de mână la petrecere.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Situație încurcată pentru unii dintre concurenții sezonului 9 Mireasa! | Antena 1

Antonia a fost „ocupată” la prima petrecere din casa Mireasa. Tânăra a avut parte de mai multe interacțiuni. Laura s-a arătat deranjată de interacțiunile dintre Antonia și Cristian.

La petrecerea de sâmbătă Antonia a avut discuții cu Albert, Cristian, Liviu și Valentin. Laura, care a exprimat că-l place pe Cristian, a susșinut că a remarcat un posibil interes din partea Antoniei pentru Cristian.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 6 februarie 2024. Silviu intră la cursa de eliminare. La ce întrebare va răspunde publicul

Schimb de replici între Antonia și Laura în direct la Mireasa

„Eu cred că trebuie să-ți asumi ceea ce spui”, a spus Laura în live. „Îl urmărea cu privirea și cum vedea că pleacă se ducea după el”, a mai spus Laura.

„Nu e adevărat”, a spus Antonia.

„Ba da!”, a susținut Laura.

Despre conversația pe care Cristian a purtat-o cu Antonia la petecere, băiatul a spus: „Pentru mine a fost ceva relaxant, nu am stat chiar 10 minute (n.r. așa cum a spus Antonia, în timp ce Laura a susținut că au stat o oră), am stat mai multicel”

Albert a ținut să precizeze că nu I s-a părut în regulă ca Antonia să-i reproșeze lui interacțiunile cu Andrada, atâta timp cât ea s-a plimbat de mână cu Valentin.

„Din prspectiva lui Cristian poate a fost o atingere mai mult prietenească, din partea ei poate a fost mai mult. A mers de mână cu Valentin. Fiecare e liber să facă ce vrea”, a spus Albert.

„Eu m-am simțit foarte prost sâmbătă și Valentin m-a susținut moral. Mie îmi place un singur băiat.”, a spus Antonia, referindu-se la Albert.

„Da, se vede”, a spus Albert ironic.

„Ai stat cu mine din orgoliu?”, a întrebat Valentin.

„Avem lucruri în comun, suntem amândoi din București, mergem la aceleași petreceri și te-am visat aseară”, a răspuns Antonia.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Doamna Carmen a izbucnit în lacrimi în direct. Reacții la rece după ce Silviu a intrat în cursa de eliminare

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8. Bianca a anunțat că Robert a avut nevoie de ajutor medical. De ce a ajuns la Urgențe... Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Ce au discutat Șervan și Valentina, după ce tânărul a vorbit despre ocupația fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x