Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Antonia s-a filmat pe patul de spital după despărțirea de Cristian. Ce a anunțat

Antonia s-a filmat pe patul de spital la scurt timp după ce s-a despărțit de Cristian. Tânăra a dat de înțeles că a fost supusă unei operații.

Galerie
Antonia s-a filmat pe patul de spital la scurt timp după ce s-a despărțit de Cristian. Tânăra a dat de înțeles că a fost supusă unei operații. | Antena 1

De când a părăsit casa Mireasa, Antonia continuă să își aducă îmbunătățiri. După ce și-a mărit buzele, tânâra și-a pus coroane pentru a avea un zâmbet fără cusur.

Mireasa sezonul 9. Antonia s-a filmat pe patul de spital după despărțirea de Cristian. Ce a anunțat

Recent, Antonia s-a filmat pe patul de spital. Tânăra poartă ciorapi medicinali și nu dă detalii despre intervenția pe care a făcut-o, ci afirmă cât de sexy sunt aceștia.

Deși pe patul de spital, fosta concurentă de la Mireasa pare veselă, entuziasmată. Rămâne de văzut la ce schimbare a mai apelat fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa sezonul 9. Anunțul făcut de Delia și Liviu. Cei doi au făcut live pentru a da o veste importantă

Antonia și Cristian s-au despărțit

„Nu, draga mea! Nu mai suntem împreună. Dacă mai există vreo șansă de împăcare? Nu știu! Nu cred! Da, nu mai suntem împreună. Ne-am dorit lucruri diferite în viață. De-aia nu mai suntem împreună. Eu vreau ceva, el își doește altceva și cam asta este. Cam ăsta este motivul! Ralația mea cu Cristian merge excelent: Ne-am despărțit! De cât timp ne-am despărțit nu pot să vă spun. Oricum, nu de foarte mult timp”, a spus Antonia.

Antonia a fost întrebată dacă este adevărat că o caută Valentin, iar tânăra a răspuns negativ.

„Nu, nu este adevărat. Nu mă caută Valentin. Dacă vreți să tiți, m-am întâlnit o sigură dată cu Valentin în club și cu Elena. Ne-am întâlit întâmplător în acel club, dar apoi am plecat pentru că a venit Cristian să mă ia. Nu mă interesează Valentin, să fie sănătos! Nu revine niciun Valentin. Să știți că eu rar vreau să mă împac cu cineva, trebuie să fie o chimie specială”, a spus tânăra.

Mireasa sezonul 9. Anunțul făcut de Delia și Liviu. Cei doi au făcut live pentru a da o veste importantă... Mireasa, sezon 7. Roberto Covaci s-a logodit. Cum arată Daniela, femeia care l-a cucerit pe fostul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x