Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Bianca a anunțat că Robert a avut nevoie de ajutor medical. De ce a ajuns la Urgențe

Bia de la Mireasa sezonul 8 a anunțat că soțul său, Robert, a ajuns la spital. Iată ce a pățit fostul concurent.

colaj de imagini cu bianca si robert de la mireasa sezon 8 Galerie
Bia de la Mireasa sezonul 8 a anunțat că soțul său, Robert, a ajuns la spital. Iată ce a pățit fostul concurent. | Antena 1

Robert de la Mireasa sezonul 8 a ajuns pe patul de spital, după o zi la sală. Acesta a fost filmat de către Bia cu perfuzia în mână.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Doamna Carmen a izbucnit în lacrimi în direct. Reacții la rece după ce Silviu a intrat în cursa de eliminare

Bianca a anunțat că Robert a avut nevoie de ajutor medical. De ce a ajuns la Urgențe

Pe Tiktok, Bianca a urcat un videoclip în care povestește cum a ajuns Robert pe patul de spital, direct la Urgențe.

”Azi trebuia să fie o zi de picioare, însă iubitul meu a vrut să-mi arate ce înseamnă o zi de epuizare completă, în care, de la o zi productivă a ajuns să fie o zi specială pentru o vizită la spital, de urgență. Aici puteți să-l vedeți pe Robert care se epuizează până când coloana lui face poc. Ei bine, asta înseamnă epuizare completă. Ca urmare, nu recomand pentru că ăsta e rezultatul”, a declarat Bianca.

Ea a postat imagnile cu Robert pe patul de spital, cu perfuzia pusă. După vizita la Urgențe, Robert are nevoie de 10 zile de recuperare, astfel că nu va călca în sala de sport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bia şi Robert s-au căsătorit în sezonul 8 Mireasa, Iubire Infinită

Bia şi Robert au fost al patrulea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Robert a oscilat între două fete care i-au atras atenția la începutul sezonului 8 Mireasa. În cele din urmă, băiatul și-a dat seama că Bia este femeia potrivită pentru el. Relația dintre Bia și Robert nu a fost tot timpul susținută de mama tânărului.

Doamna Anina, care și-a însoțit fiul în competiție, nu a fost mulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoarea noră, iar conflictele nu au întârziat să apară. Nora și soacra au avut mai multe certuri și împăcări, dar Robert nu a adus niciodată în discuție posibilitatea despărțirii. Robert și Bia s-au logodit la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, așa cum și-a dorit mama tânărului.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simona Gherghe. Prezentatoarea Mireasa a intrat așa în live: „Am făcut o criză”

Cei doi s-au căsătorit în Finala Mireasa și și-au rostit jurăminte superbe:

Bia: Vreau să-mi așez inima în palmele tale. Vreau să-ți promit că nu-mi voi încălca eu promisiunile, te voi iubi atent, cald și necondiționat. te voi încuraja, sprijini și te voi admira în toate visele tale. Iubirea se definește prin curaj, despre asta vreau să fie ziua mea. Ești un bărbat determinat, ești bărbatul care m-a învățat să mă las protejată și iubită. Acasă va adăposti cea mai atentă soție, cel mai iubit soț și cei mai încăpățânați copii.

Robert: Iubita mea, Bia, acest moment va marca începutul unui nou capitol în viețile noastre, dorința mea e să-ți demonstrez în fiecare zi că te doresc lângă mine. Mă citești ca pe o carte deschisă. Ai stat lângă mine, arătându-mi compasiune și iubire, acel tip de iubire de care am nevoie în viața mea. Vreau să-ți demonstrez ție, dar și mie, că pot fi un bun partener de viață. Te iubesc la inifinit.

Bia și Robert s-au căsătorit pe 22 decembrie 2023.

Mireasa, sezon 9. Doamna Carmen a izbucnit în lacrimi în direct. Reacții la rece după ce Silviu a intrat în cursa de eli... Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert când a văzut imagini cu Antonia și Valentin ținându-se de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x