Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Cum au apărut Cristina și Alex după Finala show-ului împreună. În ce ipostază s-au fotografiat cei doi

După finala sezonului 9 de la Mireasa, Cristina și Alex au revenit acasă unde s-au pozat într-o ipostază tandră. Drumul lor în emisiune a fost presărat cu provocări și momente intense, iar finalul a adus o confirmare puternică a legăturii lor.

Galerie
Mireasa sezonul 9. Cum au apărut Cristina și Alex după Finala show-ului împreună. În ce ipostază s-au fotografiat cei doi | antena 1

Cei doi au ținut să împărtășească cu fanii lor un moment intim, înainte de culcare, în pat. Fanii au fost foarte fericiți să-i vadă și în afara emisiunii.

Cum au apărut Cristina și Alex după Finala show-ului împreună. În ce ipostază s-au fotografiat cei doi

Au găsit confort în intimitatea casei lor, unde au simțit că fiecare moment petrecut împreună acum avea o greutate diferită și o profunzime mai mare decât în timpul show-ului. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au surprins pe toată lumea cu apariția această emoționantă.

Citește și: Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Cristina și Alexandru au spus „Da” pentru o viață împreună. Ce promisiuni și-au făcut

Articolul continuă după reclamă

Fanii au putut vedea cât de apropiați sunt cei doi, chiar și fără atâtea camere de filmat pe ei. Un semn clar că iubirea lor pare să fie una adevărată. Aceștia au făcut mai multe filmări ș poze și par să se bucure de fiecare moment petrecut împreună.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina și Alexandru, finaliștii sezonului 9 Mireasa

Cristina și Alexandru au avut un parcurs lin în sezonul nouă Mireasa. Și-au dat seama că se potrivesc chiar de la prima întâlnire și s-au îndrăgostit rapid. Cei doi au format primul cuplu din acest sezon, dar, totodată, au trecut și prin momente grele pe parcursul reality show-ului și au fost nevoiți să stea separați mai bine de două săptămâni, după ce băiatul a pierdut cursa de eliminare în care a intrat în urma unei încălcări de regulament.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Cristina și Alexandru, fantasy date într-un cadru de vis cu câteva zile înainte de cununia civilă

Primul cuplu din sezonul nouă Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Băiatul a cerut-o în căsătorie la aniversarea a patru luni de relaţie, atunci când a și revenit în casă. Extrem de fericită, Cristina a spus „Da” la malul mării. De-a lungul celor şase luni petrecute în casa Mireasa, îndrăgostiții și-au făcut planuri împreună și au demonstrat că se completează perfect.

Iată ce și-au promis Cristina și Alexandru, înainte de a se căsători civil:

Cristina: Promit să te iubesc așa cum meriți, să fiu alături de tine și în zilele mai puțin bine! Îți promit că îți voi mânca zilele, dar noaptea nu te voi lăsa să dormim suărați! Te iubesc!

Alexandru: Iubirea mea, îți promit să-ți fiu alături, să te iubesc cât de bine știu, să îți ofer mereu un umăr pe care să plângi, chiar dacă nu-mi doresc asta! Îți promit că o să te iubesc o viață!

Cristina și Alexandru au spus „Da” în fața primarului și au devenit familia Petrescu, în finala Mireasa sezon 9 de pe 12 iulie 2024.

Mireasa, sezon 9. Mesajul transmis de Liviu și Delia după ce au câștigat marele premiu al emisiunii... Mireasa, sezon 9. Cristian s-a filmat de unul singur după Finală. Ce mesaj a transmis în online iubitul Antoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x