Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Declarația surprinzătoare a lui Șervan după eliminare. De ce a mers direct la Valentina și a luat-o în brațe

După ce a aflat că e eliminat, Șervan a mers în casa mamelor și a fetelor. S-a dus țintă la Valentina, pe care a luat-o în brațe.

colaj de imagini cu servan si valentina de la mireasa sezonul 9 Galerie
După ce a aflat că e eliminat, Șervan a mers în casa mamelor și a fetelor. S-a dus țintă la Valentina, pe care a luat-o în brațe. | Antena 1

Șervan s-a bucurat pentru că a fost eliminat de la Mireasa sezonul 9. Concurentul a zâmbit când a aflat că pleacă și a spus că lucrurile s-au întâmplat exact cum și-a dorit.

A plecat atunci în casă și s-a dus țintă la Valentina, pe care a luat-o în brațe. La Mireasa Capriciile Iubirii, el a explicat de ce a făcut acest gest neașteptat.

Reamintim că ei au fost interesați unul de altul, însă curând și-au dat seama că nu vor să fie împreună, așa că relațiile s-au răcit.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Șervan și a Valentinei. Ce s-a întâmplat în casă

Declarația surprinzătoare a lui Șervan după eliminare. De ce a mers direct la Valentina și a luat-o în brațe

La Mireasa Capriciile Iubirii, Șervan a explicat de ce a mers țintă la Valentina și abia i-a mai dat drumul din brațe. ”Te iau cu mine”, i-a zis el.

”Cum Valentina trebuia să plece, eu nu mai aveam niciun folos aici. Adică nu voiam să fac o relație de dragul de a face una. Sincer, nu m-am văzut cu vreo altă fată. Tot entuziasmul ăsta nu era că plec din casă, mai mult era pentru că o să-mi văd familia și prietenii. Ideea este că nu-mi place să arăt un pic de tristețe în momente mai triste”, a spus Șervan.

Întrebat de ce a mers la Valentina și a luat-o în brațe, el a punctat: ”Da, pentru că îmi place de ea și de asta. Chiar aș vrea să mă văd cu ea în afara casei. Simt că vom fi mai sinceri și mai deschis eu față de ea, că aici nu prea am reușit să fac chestia asta”.

Valentina însă nu dorește nimic cu Șervan: ”Ne-am luat la revedere și nu vreau să-mi exprim și nici nu cred că aș putea. În calitate de prieteni, da, poate o să ieșim la o cafea. Știu că așa pornește totul, de la o prietenie, dar nu vreau, nu-mi doresc...”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Sese și Giovana, împreună la TV cu micuța lor. Ce au anunțat

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Sese și Giovana, împreună la TV cu micuța lor. Ce au anunțat

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Șervan și a Valentinei. Ce s-a întâmplat în casă... Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum răspunde tânăra și ce spune despre o posibilă împăcare cu Sergiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x