Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Șervan și a Valentinei. Ce s-a întâmplat în casă

Șervan și Valentina au părăsit casa Mireasa în Gala de vineri, 16 februarie 2024. El a fost nominalizat de fete, pe când Valentina a pierdut cursa de eliminare împotriva Deliei.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Șervan și a Valentinei. Ce s-a întâmplat în casă Galerie
Șervan și Valentina au părăsit casa Mireasa în Gala de vineri, 16 februarie 2024. El a fost nominalizat de fete, pe când Valentina a pierdut cursa de eliminare împotriva Deliei. | Antena 1

Casa Mireasa s-a despărțit de doi concurenți în Gala de vineri, 16 februarie 2024. Fetele au făcut nominalizări și l-au eliminat direct pe Șervan, care s-a bucurat să plece, după ce nu a reușit să lege o conexiune cu niciuna dintre concurente.

De cealaltă parte, Valentina a pierdut cursa de eliminare, fiind eliminată de public. Ea a ajuns în pericol să plece după ce s-a clasat pe ultimul loc și a intrat la eliminare cu Delia, fata numită de mame.

Se aștepta să plece, a spus Valentina. Cu toate acestea, nu a reușit să-și rețină lacrimile când își lua ”la revedere” de la colegii de competiție.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Și în Gală, Valentina a ținut un discurs emoționant după ce a aflat că sunt ultimele minute în calitate de concurentă la Mireasa.

”Știam, mă așteptam. Eu sunt bucuroasă că am ajuns până aici. Am întâlnit oameni minunați. Nu am avut mamă când eram mică, dar mi-a dat Dumnezeu aici mai multe”, a spus Valentina.

La scurt timp după, Șervan a fost eliminat. A mers direct în casă, la Valentina, și s-au bucurat împreună.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Șervan și a Valentinei. Ce s-a întâmplat în casă

Valentina și Șervan au fost conduși de toți concurenții spre poarta Mireasa. Fata a plâns și a ținut tot timpul un șervețel în mână. Tinerii și mamele i-au îmbrățișat cu drag, iar la final una dintre fete a făcut un gest frumos pentru Valentina.

Este vorba despre Delia, care i-a oferit un buchet de flori Valentinei, cu care a fost în cursa de eliminare.

Mai multe imagini cu plecarea celor doi găsiți în Galeria foto.

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Sese și Giovana, împreună la TV cu micuța lor. Ce au anunțat

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina în online, imediat cum a părăsit competiția. Ce a avut de transmis... Mireasa sezonul 9. Declarația surprinzătoare a lui Șervan după eliminare. De ce a mers direct la Valentina și a luat-o î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x