Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Gestul lui Cristian de ziua Laurei. Ce a făcut tânărul pentru fosta iubită

Laura, fosta iubită a lui Cristian, și-a sărbătorit ziua de naștere. În timp ce făcea live pe Tiktok, tânărul i-a transmis un mesaj.

Galerie
Laura, fosta iubită a lui Cristian, și-a sărbătorit ziua de naștere. În timp ce făcea live pe Tiktok, tânărul i-a transmis un mesaj. | Antena 1

În casa Mireasa, Laura a fost atrasă de către Cristian. Curând, el i-a mărturisit că simte același lucru și au început să se cunoască mai bine.

Cunoașterea s-a finalizat cu un sărut, care a reprezentat finalul acestei etape și începutul unei relații.

Însă dacă inițial lucrurile păreau să meargă ca pe roate, curând Cristian s-a schimbat. Laura i-a reproșat de mai multe ori că îl simte distant și el chiar i-a cerut spațiu.

Intervenția doamnei Daniela, mama lui Cristian, a fost cea care a dus la sfârșitul relației. Femeia o voia mai apropiată pe Laura și, pentru a o face să se apropie, a decis să o blocheze.

Articolul continuă după reclamă

Cristian nu a părut deranjat și deși a precizat că vrea să aștepte finalul perioadei de 7 zile în care nu avea voie să interacționeze cu iubita sa, a luat hotărârea să se despartă.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Ce mai face Andrada, fosta iubită a lui Victor. Recent a fost filmată alături de alt bărbat

Laura a fost rănită și la un moment dat s-a întors împotriva fostului partener, cerând comunității sale de fani să îl elimine.

Asta a dus la multe discuții tensionate între ea și Cristian, care era susținut de doamna Daniela. În cele din urmă, ambii s-au îndreptat către alte persoane. Cristian către Antonia, cu care a format un cuplu de câteva luni, iar Laura către Albert. Și ei au fost împreună, însă doar câteva săptămâni.

Gestul făcut de Cristian de ziua Laurei. Ce a făcut tânărul pentru fosta iubită

Cristian pare să regrete cum s-au petrecut lucrurile între el și Laura, lucru pe care l-a dezvăluit într-un live. El i-a urat și ”La mulți ani” fostei iubite de la Mireasa.

”Să fie foarte bine. Multă sănătate și la mulți ani, ce să zic. Mă bucur nespus, chiar îmi pare maxim rău de ea, că nu am putut să mergem mai departe.”, a zis Cristian Marinescu în live-ul de pe Tiktok.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Anunțul făcut de Delia și Liviu. Cei doi au făcut live pentru a da o veste importantă

Reamintim că el și Antonia au continuat să formeze un cuplu și după Finala Mireasa, însă s-au despărțit recent.

„Nu, draga mea! Nu mai suntem împreună. Dacă mai există vreo șansă de împăcare? Nu știu! Nu cred! Da, nu mai suntem împreună. Ne-am dorit lucruri diferite în viață. De-aia nu mai suntem împreună. Eu vreau ceva, el își doește altceva și cam asta este. Cam ăsta este motivul! Ralația mea cu Cristian merge excelent: Ne-am despărțit! De cât timp ne-am despărțit nu pot să vă spun. Oricum, nu de foarte mult timp”, a spus Antonia despre despărțirea de fostul concurent de la Mireasa.

Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Robert, detalii tulburătoare despre trecutul său. De ce s-a supărat pe Tess... Mireasa, sezon 9. Laura a vorbit despre Albert. În ce relație sunt cei doi și ce promisiune a făcut fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x