Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Cristi. A fost una dintre cele mai emoționante despărțiri

Cristi a fost eliminat din casa Mireasa, după ce mai multe fete l-au nominalizat. Nu a fost trist, ci chiar s-a bucurat pentru că merge acasă.

cristi si eliza de la mireasa la capriciile iubirii Galerie
Cristi a fost eliminat din casa Mireasa, după ce mai multe fete l-au nominalizat. Nu a fost trist, ci chiar s-a bucurat pentru că merge acasă. | Antena 1

Cristi și-a făcut bagajele și a plecat din casa Mireasa, după votul fetelor. El nu a primit imunitate din partea publicului și, fiind pe ultimul loc, a părăsit competiția.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Cristi. A fost una dintre cele mai emoționante despărțiri

Deși singur, Cristi a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți în casa Mireasa. Băieții s-au bucurat nespus să-l revadă, la intrarea lui, după ce filmaseră poveștile de viață împreună și se atașaseră de Cristi.

Și despărțirea a fost cu aplauze furtunoase, cum rar se întâmplă. După ce s-au îmbrățișat, Cristi a ieșit pe terasă, unde băieții nu l-au lăsat să plece oricum.

L-au ridicat pe brațe și l-au aruncat în sus de mai multe ori. La scurt timp după, Cristi s-a îndreptat către poartă, dar nu a dorit să plece fără să mai discute puțin cu ai săi foști colegi.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Doamna Daniela a blocat-o pe Laura. Ea și Cristian nu mai socializează timp de o săptămână

”E și felul meu de a fi. Sunt un om lipicios. Când și ei aveau glume, când simțeam că e prea mult, deja puneam limite. Le ziceam întotdeauna când nu-mi plăcea ceva. I-am obișnuit și cu glumele mele, și cu fetele la fel. Și cu Antonia ce am avut, dar tot ne-am înțeles bine, îmi cerea sfaturi.”, a zis Cristi.

El a afirmat că nu regretă nimic din tot ce a făcut în casa Mireasa, nici măcar că nu s-a apropiat de nicio fată.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Mireasa sezonul 9, 15 martie 2024. Doamna Daniela a blocat-o pe Laura. Ea și Cristian nu mai socializează timp de o săpt... Mireasa sezonul 9. Ce spune Ștefan despre venirea Adrianei, fosta lui iubită, în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x