Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Mama Elizei a spus clar ce concurent place ca posibil iubit pentru fiica sa. Ce părere are concurenta

Mama Elizei a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii, unde a spus clar pe cine dorește pentru fiica sa.

eliza si albert de la mireasa sezonul 9 Galerie
Mama Elizei a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii, unde a spus clar pe cine dorește pentru fiica sa. | Antena 1

Doamna Alina, mama Elizei, a intervent la Mireasa Capriciile Iubirii. Aceasta a numit un băiat din casă, pe care îl place pentru fiica sa. Este vorba despre Cristi, cel care a spus de mai multe ori că este atras de Eliza.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubită, despre care spunea că e ”iubirea vieții lui”

Mama Elizei a spus clar ce concurent place ca posibil iubit al fiicei sale. Ce părere are concurenta

Chiar dacă s-au apropiat încă de la venirea lor în casă, Cristi și Eliza nu par a face pași înainte spre o cunoaștere și o posibilă relație.

Mama concurentei a încurajat-o să îi dea o șansă lui Cristi, care jubila de fericire când auzea că familia fetei îl place.

”Problema este că încă nu și-a deschis ochii. Părerea mea și a altora de aici din sat, care vă urmăresc, spre Cristi ne îndreptăm. Nouă ni se pare că s-ar potrivi cu Eliza, dar este decizia ei. O să se mai cunoască puțin, poate că au șanse.”, a zis mama.

”Știam că le place de el. Că e băiat din ăsta de casă, se știe cu animalele. Nu că vreau unul rău, dar cumva știu ce și-ar dori ei. Nu cred că ei îmi doresc răul.”, a afirmat Eliza după ce mama ei a spus că îl place pe Cristi ca posibil iubit pentru fiica sa.

Totuși, doamna Alina speră că cei doi vor găsi calea unul spre altul. ”Da, trebuie să aibă încredere în ea și o să vadă ea”, a mai adăugat doamna Alina.

”Da, frumos. Oameni frumoși.”, a punctat Cristi după intervenția telefonică a mamei Elizei. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. O nouă concurentă intră în casă. Georgiana a vorbit deja cu băieții

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce se întâmplă cu căsnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a apărut pe conturile lor de socializare

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. O nouă concurentă intră în casă. Georgiana a vorbit deja cu băieții... Cine a câștigat meciul de MMA dintre Antonio Anghel și Marius Budin. Fostii concurenți Mireasa s-au luptat în cușcă | VI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x