Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce se întâmplă cu căsnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a apărut pe conturile lor de socializare

Dima și Sabrina, concurenții sezonului 7 Mireasa, sunt mai romantici ca oricând. Cei doi soți și-au încântat susținătorii cu imaginile publicate pe rețelele sociale de Ziua Îndrăgostiților.

colaj cu Dima și Sabrina Galerie
Dima și Sabrina, mai romantici ca oricând. Cei doi au petrecut romantic de Valentine's Day | Antena 1

Prin prisma imaginilor pe care le publică pe rețelele sociale, Dima și Sabrina demonstrează că au o căsnicie fericită. La finalul lunii ianuarie cei doi au împlinit un an de relație, prilej cu care au sărbătorit și și-au făcut surprize romantice. Și de Valentine's Day cei doi s-au surprins reciproc și au celebrat dragostea lor, care a început în casa Mireasa.

Ciește și: Mireasa, sezon 7. Dima și Sabrina, anunț despre nunta lor. Ce se întâmplă cu evenimentul programat de foștii concurenți

Dima și Sabrina, mai romantici ca oricând. Cum au petrecut de Valentine's Day

Cu tort în formă de inimioară, baloane roșii și șampanie, Dima și Sabrina s-au bucurat unul de celălalt și au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților: „Azi, mâine și mereu”, a scris tânăra, în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.

Lângă tortul-inimoară, cei doi au pus și un mic tablou cu poza lor, într-o ipostază tandră.

Cei doi sunt activi pe rețelele sociale, publică imagini cu ei în ipostaze tandre și îi țin la curent pe cei care i-au plăcut în cadrul sezonului 7 Miresa, cu privire la statusul căsniciei lor.

Citește și: Anunțul neașteptat pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa l-au făcut în mediul online de curând. Ce imagine a apărut pe internet

Sabrina și Dima s-au căsătorit civil în afara casei Mireasa și au programat data pentru cununia religioasă

Sabrina și Dima s-au cunoscut în sezonul 7 Mireasa. Dima și Sabrina au format primul cuplu al sezonului și au mărturisit că din primele conversații și-au dat seama cât sunt de compatibili, mai ales că amândoi au legături cu Timișoara și că s-au născut la o distanță de 8 zile unul față de celălalt.

Cei doi nu au ajuns până în finala sezonului 7 Mireasa.

Sabrina a părăsit competiția Mireasa în seara de 26 mai 2023, după ce a fost nominalizată de băieți pentru eliminare.

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, ca urmare a afirmațiilor cu caracter de amenințare pe care le-a făcut. Vestea eliminării a primit-o pe finalul emisiei live de Mireasa de pe 23 mai 2023.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai au împlinit 9 luni de relație. Cum a surprins-o tânărul pe soția sa

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, au fost afirmațiile care i-au adus eliminarea lui Dima.

Dima și Sabrina au fost primii care s-au căsătorit civil. Cele 5 cupluri finaliste au spus „Da” pe 10 iulie, însă Dima și Sabrina au dorit să meargă în fața ofițerului stării civile cât mai dvreme și s-au cununat pe 7 iulie 2023. Acum cei doi se pregătesc pentru cununia religioasă și petrecerea de nuntă care va fi pe 6 septembrie 2025.

Mireasa sezonul 9, 14 februarie 2024. Apropieri între concurenți la panica de la miezul nopții! Un nou cuplu s-a format... Cum au ales Alina și Valentin, foștii concurenți Mireasa, numele bebelușului lor: Heracles Iosua. Mulți i-au criticat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x